+ PR-cikk

Imádod a füstös szemsminket? 3 ok, ami miatt érdemes elgondolkodnod a sminktetováláson

sminktetoválás

Egy szépen megkreált smink kihangsúlyozza az arcod egyedi vonásait, ügyesen elrejti a hátrányos jellemzőit, egyszóval szebbé teszi az egész megjelenésedet.

Nem csoda, ha a híres színész- és énekesnők minden fotón és videón gyönyörűen mutatnak, hisz sminkmesterek hada dolgozik rajtuk egy-egy nyilvános szereplés vagy forgatás előtt.

Ám egy hétköznapi nő sajnos nem részesül efféle “luxusban”, így magának kell megoldania a sminkelést. Ha te is szereted a közkedvelt füstös szemfestést, ám macerásnak tartod minden nap elkészíteni, akkor érdemes ellátogatnod a Helia-D Kozmetikai Szalonba egy sminktetoválásra!

Így ugyanis nagyon könnyen lehet egy olyan tartós “smokey eyes” szemsminked, amit büszkén viselhetsz, és egy csapásra megszabadulsz az alábbi bosszantó problémáktól is:

Reggeli kapkodás

Számodra alapvető, hogy csak tökéletes külsővel lépsz ki reggel otthonról, az ébresztőóra viszont az egyik legfőbb ellenséged? Ajjaj, ez nem túl jó párosítás.

Hisz választanod kell: vagy hódolsz egy kicsit tovább az édes szundizásnak, és lemondasz az aprólékosan elkészített sminkről, vagy felkelsz fél órával korábban, és bár álmosan, de precíz sminkben indulsz a munkába. De vajon biztos, hogy nincs más lehetőség?

Szerencsére van! Ha ugyanis készíttetsz egy füstös szemhéjtetoválást, akkor a sminkelésre fordított idő jelentős részét megspórolod. Így elég feldobnod egy kis alapozót, púdert, némi rúzst, szempillaspirált és már kész is vagy! Sőt, ha még a szemöldöködre is készíttetsz sminktetoválást, akkor ezzel sem kell már napi szinten foglalkoznod.

Zavaró aszimmetria

A füstös szemsmink gyönyörű, de meglepően nehéz a két szemhéjadon teljesen egyformára elkészíteni, pláne ha még az idő is szorít közben.

Itt egy kicsit erősebb a szín, ott egy picit kijjebb húztad meg a külső ívet, és a színek összesatírozása is másképp sikerült a jobb és a bal oldalon… és ilyenkor kezdődik az, hogy nekiállsz korrigálni, igazítani, a végeredmény pedig általában egy túl vastag rétegben felkent, harsány és formátlan valami lesz, ami messze áll az igéző füstös szemsminktől.

Erre az egészre pedig nemcsak sok felesleges idő ment, hanem elpazaroltál egy csomó szemhéjpúdert is, hisz moshatod le az egészet, mert így mégsem mehetsz ki az utcára! Nagyon bosszantó helyzet, de ha egy sminktetoválóval készítteted el a füstös szemeket, akkor mindezt megúszhatod.

Helló, pandamaci!

Reggel büszkén pillantasz a tükörbe indulás előtt, hisz a sminked kifogástalan. Ám a nyári melegben a villamoson negyven fok van, a reggeli dugó miatt késésben vagy, és futnod kell a megállótól a munkahelyedig, ráadásul az irodában megint bedöglött a klíma, így olyan meleg van odabent, mint egy szaunában…

A mosdóban elszörnyedve veszed észre, hogy a nagy gonddal elkészített füstös szemsminked az izzadás miatt teljesen elmaszatolódott, és olyan érzésed van, mintha egy pandamaci nézne rád vissza a tükörből. Ugye mondanunk sem kell, hogy a sminktetoválással soha nem történik ilyesmi?

Népszerűek

To Top