+ Film

A beszéd – az év legjobb francia vígjátéka volt

A beszéd

A beszéd című filmet ma este, azaz július 11-én láthatod a Duna Televízió csatornáján 20 óra 45 perces kezdettel.

A 35 éves Adrien éppen halálra unja magát a családi vacsorán: ma este is minden ugyanúgy történik, ahogy a megelőző ezer alkalommal.

Unalma váratlanul pánikba fordul át, amikor leendő sógora felkéri, hogy tartson beszédet közelgő esküvőjükön. Adrien nincs olyan állapotban, hogy esküvői beszédet tartson.

A beszéd

Barátnője nemrég szakított vele, őt pedig csak az érdekli, hogy visszaszerezze. A beszéd az év francia vígjátékmeglepetése. Intelligens humora, váratlan fordulatai és vizuális megoldásai biztosan sokáig velünk maradnak.

A beszéd

A 2020-ban készült 87 perces francia vígjáték rendezője Laurent Tirard, aki egyben a forgatókönyvet is írta. A film főszereplői: Benjamin Lavernhe, Sara Giraudeau, Kyan Khojandi. Mondta, aki látta: „Egyedi, nagyon jó kis film!”

A beszéd című filmet ma este, azaz július 11-én láthatod a Duna Televízió csatornáján 20 óra 45 perces kezdettel.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top