+ Színház

Kiderült, hol folytatja az Operettszínházból távozó Mészáros Árpád Zsolt

Mészáros Árpád Zsolt

Mészáros Árpád Zsolt, a közönség egyik kedvenc színésze, csatlakozott azokhoz, akik ebben az évben elhagyták az Operettszínházat.

Fotó: RAS-archív

Mészáros Árpád Zsolt, a közönség egyik kedvenc színésze, csatlakozott azokhoz, akik ebben az évben elhagyták az Operettszínházat, mint például Kerényi Miklós Máté vagy a kirúgott Sándor Péter.

MÁZS korábban őszintén vallott a távozásáról a Story magazinnak. Azonban a közönségnek nem kell nélkülöznie őt, sőt, az RTL Reggeliben egy fontos, új feladatról is beszélt.

A műsorvezetők megkérdezték tőle, hogyan élte meg az elválást a Nagymező utcai teátrumtól.

„Nagyon izgalmas volt ez az egész, meg voltam törve és behúzott nyakkal jártam, és nem tudtam, hogy mi fog történni. Ha egy ajtót bezárnak, teljes mértékben igaz, hogy kinyílik kettő” – mondta a színész, aki azóta elhalmozott feladatokkal.

„Le kell mondanom dolgokat, februárig be vagyok táblázva. Most már elmondhatom, szerintem ezért nem dorgálnak meg, a Pesti Magyar Színházban egy ősbemutatóban, egy Tolcsvay-musicalben, a Koldus és királyfiban kaptam egy főszerepet. Együtt készítjük el, együtt találjuk ki, a jövő kor gyermekei már csak lemásolhatják majd” – magyarázta MÁZS.

A színész vidéken is több produkcióban látható, Miller Zoltánnal is koncertezik, és annyi feladata van, hogy három-négy napnál előbbre nem is tudja, mikor hol kell majd lennie.

(A story.hu cikkét szemléztük)

A legfrissebb színházi hírek

Népszerűek

To Top