+ Film

Gesztesi Károly, Szalontay Tünde főszereplésével: Getno

getno

A Getno című filmet ma, azaz július 1-én láthatod a Magyar Mozi TV csatornáján 23 óra 20 perces kezdettel.

Miről álmodik Jancsi és felesége egy lakótelepi másfélszobásban? Arról, hogy boldogok, sikeresek, gazdagok lesznek. Álmodoznak az amerikai álomról.

És mert a férfi apja már vagy harminc éve amerikai állampolgár, ők végre összeszedik a bátorságukat és minden pénzüket, hogy nekivágjanak a nagy kalandnak.

Átrepülik az óceánt, hogy lázadó kamaszlányuk társaságában kezdjenek új életet az ígéret földjén. Igaz, csupán néhány angol szót ismernek.

getno

Tény, hogy Amerikáról csak annyit tudnak, amennyi a filmekből és a tévéből kiderül. De nagyon bíznak Jenő papában, mert Jenő tudja, hogy „miről szól az élet”.

A 2004-ben készült 95 perces film rendező Salamon András, aki saját forgatókönyvéből hozta létre a filmet. Zeneszerző Balázs Elemér volt. A Getno a Magyar Filmszemlén Aranya Olló-díjat kapott a vágásért, a vágó Incze Ágnes volt.

A Getno című filmet ma, azaz július 1-én láthatod a Magyar Mozi TV csatornáján 23 óra 20 perces kezdettel. A filmet jelenleg megnézheted a videa.hu oldalon.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top