+ Film

Vittorio de Sica, Sophia Loren, Marcello Mastroianni: A szép molnárné

A szép molnárné

A szép molnárné című filmet ma este, azaz június 28-án láthatod a Duna Televízió csatornáján 20 óra 45 perces kezdettel.

A spanyol uralom alatt lévő Nápolyban már szinte mindent megadóztatnak, amit csak lehet. Luca, a molnár és gyönyörű felesége, Carmela úgy próbálnak megélni és ügyeskedni, ahogy tudnak.

Bár nagyon szeretik egymást, a férj kisebb kiváltságokért cserébe szemet huny a feleségét körülzsongó férfiak ártatlan és hasztalan udvarlása fölött.

A szép molnárné

De Don Teofilo, a kormányzó más, neki hatalom is van a kezében, és semmitől sem riad vissza, hogy megkapja a gyönyörű nő szerelmét. De Luca sem hagyja ám magát.

Az 1955-ben készült 95 perces olasz vígjáték rendezője Mario Camerini volt, aki egyben a film társ-forgatókönyvírója is. A parádés szereposztás jó szórakozást ígér a klasszikus olasz filmek kedvelőinek.

A szép molnárné

A szép molnárné című filmet ma este, azaz június 28-án láthatod a Duna Televízió csatornáján 20 óra 45 perces kezdettel. A filmet jelenleg megnézheted a videa.hu oldalán is.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top