+ Film

Angelina Jolie főszereplésével, Clint Eastwood rendezése: Elcserélt életek

Elcserélt életek

Az Elcserélt életek című filmet ma este, azaz június 27-én láthatod az M5 csatornáján 21 óra 10 perces kezdettel. A filmet megismétlik

Los Angeles, 1928, március. Egy szombati reggelen egy munkásnegyedben Christina elbúcsúzott fiától, Waltertől, és dolgozni ment.

Christine Collins munkájából hazatérve 9 éves fia hűlt helyét lelte. A rendőrség öt nappal később bejelentette, hogy megtalálták a kisfiút, azonban az igazság egészen más.

A nyomozók rábeszélték a nőt, hogy vigyen haza egy másik gyermeket, aki nem is a sajátja.

Christine elkeseredetten próbálja rábeszélni a hatóságokat, hogy folytassák a nyomozást, de ekkor rágalomhadjárat indul ellne. Egyetlen embert tud segítséget és vigaszt nyújtani neki, Briegleb szerzetes.

A 2008-ban készült 140 perces amerikai filmdrámának nem csak rendezője Clint Eastwood, és ez tényleg különlegesség, hanem zeneszerzője is. Briegleb szerzetest pedig John Malkovich alakítja. A film megszámlálhatatlan mennyiségű BAFTA-díj jelölést kapott (8-at), 3 Oscar-jelölést, 2 Golden Globe-jelölést és egyet a cannes-i filmfesztiválon.

Az Elcserélt életek című filmet ma este, azaz június 27-én láthatod az M5 csatornáján 21 óra 10 perces kezdettel. A filmet megismétlik ugyanezen a csatornán június 28-án 23 óra 50 perctől. A filmet jelenleg megnézheted a videa.hu oldalon is.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top