+ Film

George Clooney, John Turturro, Tim Blake Nelson, John Goodman: Ó, testvér, merre visz az utad? – ma

Ó testvér merre visz az utad?

Az Ó, testvér, merre visz az utad? című filmet este, azaz június 24-én láthatod a Direct One csatornáján 21 óra 50 perces kezdettel.

Az Ó, testvér, merre visz az utad? című film rövid ismertetője:

Ulysses Everett McGill egy szószátyár, aranyszájú, piti bűnöző, aki nehezen alkalmazkodik a kényszermunkára ítélt emberek életmódjához Mississippi államban. Elege van abból, hogy köveket kell törnie, és két társával, a kedves és egyszerű Delmarral, illetve az örökké zsémbes Pete-tel megszökik a rabságból.

Ó testvér merre visz az utad?

A trió életre szóló kalandba fog, hogy mindhárman visszaszerezzék szabadságukat, valamint megtaláljanak egy rejtett kincset.

Azonban közben túl kell járniuk a ravasz és titokzatos Cooley eszén is, aki a nyomukban van, hogy visszavigye őket a börtöntelepre.

Ó testvér merre visz az utad?

A 2000-ben készült 107 perces amerikai kalandfilm forgatókönyvét a Coen-testvérek írták: Ethan Coen és Joel Coen, viszont csak egyikük rendezte: Joel Coen. A zeneszerző: T-Bone Burnett. A film Golden Globe-díjat nyert 2001-ben: Legjobb színész – zenés film és vígjáték kategória: George Clooney

Az Ó, testvér, merre visz az utad? című filmet este, azaz június 24-én láthatod a Direct One csatornáján 21 óra 50 perces kezdettel. Filmet megismétlik ezen a csatornán június 26-án 20 órától. Közben lemegy még a VIASAT3 csatornáján is június 25-én 21 órai kezdettel. A filmet jelen állás szerint megnézheted a videa.hu oldalán is.

Ó testvér merre visz az utad?

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top