+ Film

Liam Neeson főszereplésével: Made in Italy – ma

Made in Italy

A Made in Italy című filmet ma este, azaz június 23-án láthatod a Mozi Klub csatornáján 21 óra kezdettel. A filmet megismétlik.

A válófélben lévő fiatal Jack Foster (Micheál Richardson) szeretné megvenni az általa vezetett galériát feleségétől, ám ahhoz el kellene adni az öreg toszkánai házat, amit apjával együtt örökölt.

Apja, az egykor szebb napokat látott világhírű festő, Robert Foster (Liam Neeson) felesége halála óta visszavonultan él, és alig beszél a fiával.

Jack meglepetésére azonban apja beleegyezik abba, hogy közösen utazzanak Olaszországba, és eladásra felújítsák a régi házat, ami mindkettőjüket a veszteségre emlékezteti.

made in Italy

A két megkeseredett angol férfi hamarosan szembesül jelenlegi élete ürességével, és a fájó múlttal, melyet annyi éven keresztül próbáltak elnyomni.

A 2020-ban készült 94 perces angol-olasz romantikus dráma, vígjáték rendezője James D’Arcy, aki egyben a film forgatókönyvírója is.

A Made in Italy című filmet ma este, azaz június 23-án láthatod a Mozi Klub csatornáján 21 óra kezdettel. A filmet megismétlik kétszer is ugyanezen a csatornán: június 24-én 19 órától, és június 26-án hajnali 3 óra 10 perctől.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top