+ Film

Sarah Jessica Parker, Claudia Cardinale – Minden út Rómába vezet – ma

Minden út Rómába vezet

A Minden út Rómába vezet című filmet ma este, azaz június 21-én láthatod a Filmbox Family csatornáján 21 órai kezdettel.

Maggie (Sarah Jessica Parker) feszült, egyedülálló anya New York-ból, aki problémás tini lányával, Summerrel (Rosie Day) szeretné kapcsolatát rendezni. Úgy dönt, hogy elutaznak Toszkánába, ahol fiatal korában sok időt töltött.

Amikor megérkeznek, Maggie belebotlik Lucaba (Raoul Bova), régi szerelmébe, aki még minidig agglegény és aki 80 éves édesanyjával, Carmennel (Claudia Cardinale) él együtt.

Carmen és Summer ellopják Luca autóját és elszöknek Rómába. Maggie és Luca a „szökevények” nyomába erednek, és az együtt töltött idő alatt újra közel kerülnek egymáshoz.



A 2015-ben készült 92 perces amerikai romantikus vígjáték rendezője Ella Lemhagen, a forgatókönyvet ketten írták: Josh Appignanesi és Cindy Myers.

A Minden út Rómába vezet című filmet ma este, azaz június 21-én láthatod a Filmbox Family csatornáján 21 órai kezdettel. A filmet ezen a csatornán is megismétlik június 28-án 16 óra 25 perctől. A filmet jelenleg megnézheted a videa.hu oldalán is.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top