+ Film

Nicole Kidman főszereplésével: Az élet Ricardóéknál – ma

Az élet Ricardóéknál

Az élet Ricardóéknál című filmet ma este, azaz június 18-án láthatod a Cinemax 2 csatornán délelőtt 11 óra 15 perces kezdettel.

Az élet Ricardóéknál című film rövid ismertetője:

A „Being the Ricardos” című, 2021-ben készült film egy életrajzi dráma, amely Lucille Ball és Desi Arnaz életének egy meghatározó hetét követi nyomon. A film betekintést nyújt az „I Love Lucy” című klasszikus televíziós sorozat kulisszái mögé, bemutatva a két főszereplő és alkotó, Lucy és Desi személyes és szakmai kihívásait.

A történet a forgatási hét alatt játszódik, amely során számos nehézséggel és konfliktussal kell szembenézniük. Lucy-t kommunista szimpatizánsnak bélyegzik, ami veszélyezteti karrierjét és a show jövőjét, miközben házasságuk is válságba kerül Desi hűtlensége miatt. A film bemutatja, hogyan küzdenek meg ezekkel a problémákkal, és hogy milyen hatással vannak ezek az események az életükre és munkájukra.

A főszereplők Nicole Kidman (Lucille Ball) és Javier Bardem (Desi Arnaz) alakításával a film érzékletesen tárja fel a szórakoztatóipar és a hírességek világának árnyoldalait, miközben tiszteletet ad az ikonikus televíziós sorozatnak és annak alkotóinak.

A 20121-ben készült 131 perces amerikai életrajzi dráma rendezője Aaron Sorkin, aki egyben a forgatókönyvet is írta.

Az élet Ricardóéknál című filmet ma este, azaz június 18-án láthatod a Cinemax 2 csatornán délelőtt 11 óra 15 perces kezdettel, és ugyanezen a napon este 22 óra 45 perces kezdettel. A filmet jelenleg megnézheted az onvi.hu oldalán is.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top