+ Zene

Emilio, Fatima, Burai Krisztián, Nagy Laci Gitano az ingyenes 8Feszt programjában

8feszt

Sztárokkal és tűzzsonglőrökkel nyitja meg az igazi nyarat a 8Feszt.

Sztárokkal és tűzzsonglőrökkel nyitja meg az igazi nyarat a 8Feszt.

Józsefváros legnagyobb ingyenes rap, hiphop, pop, R’n’B zenei fesztiválján Emilio, Fatima, Burai Krisztián, Nagy Laci Gitano is fellépnek.

Fatima Sárközy Lajos zenekarával, Emilio Lakatos Palival lép fel 2024. június 22-én, szombaton a Kálvária téren, a 8Feszt művészeti és zenei fesztiválon. Nagy Laci Gitano, Lejla, Burai Krisztián, Varga Imi szintén Józsefváros visszatérő, nagyszabású zenei fesztiváljának idei sztárelőadói.

Az egynapos fesztivál délelőtt 10-től este 10 óráig változatos programokat kínál az érdeklődőknek a Kálvária téren. A nagyszínpadon zenélő, ismert előadók mellett különböző élményprogramok várják a kicsiket és a nagyokat a park zöldterületén.

Az arcfestés és csillámfestés, dobworkshop, és zsonglőrjátszóház mellett Kakas József kosárfonó és Kállai András agyagozó foglalkozással, a Millenials Group és az Uccu Alapítvány kreatív műhellyel készül a közös szabadtéri alkotásra.

Az eseményen a Független Színház Hét krajcár című Móricz-adaptációját is megtekinthetik, majd az előadást követő foglalkozáson meg is beszélhetik a nézők. A színpadi előadások között Dj Büki gondoskodik a jó hangulatról.

8Feszt – 1089 Budapest, Kálvária tér – 2024. június 22., szombat 10:00–22:00

A legfrissebb zenei hírek

Népszerűek

To Top