+ Film

Walters Lili, Nagy Ervin, Nagy Zsolt, Thuróczy Szabolcs – Drakulics elvtárs- ma

Drakulics elvtárs

A Drakulics elvtárs című filmet ma este, azaz június 15-én láthatod a Mozi Klub csatornáján 23 órai kezdettel.

A kubai forradalmat is megjárt Fábián Béla (Nagy Zsolt) egy nap hazatér Magyarországra. A kémelhárítás tátott szájjal és gyanakodva figyeli, hogy a hatvanas éveiben járó férfi még harmincnak sem néz ki, piros sportkocsival jár, és a nők bomlanak utána.

Azt azonban nem tudják, hogy rosszul van a fokhagymától, vért iszik, az akaratával pedig tárgyakat mozgat. Ennek kiderítése Magyar Máriára (Walters Lili) és élettársára, Kun Lászlóra (Nagy Ervin) vár.

Míg Mária megpróbálja Fábiánt elcsábítani, addig Laci, aki nem mellesleg a kémkedés és a gondolkodás nagymestere, féltékenységi rohamaival küzd. De vívódásai közt Laci hamarosan rájön Fábián titkára.

Elszabadul a pokol, amikor a szovjet elvtársak ráparancsolnak Kádár Jánosra, hogy szerezze meg Bélától az örök élet titkát.

A 2019-ben készült 95 perces magyar vígjáték rendezője Bodzsár Márk, aki egyben a forgatókönyvet is írta. Executive producer: Nagy Ervin és Nagy Zsolt.

A Drakulics elvtárs című filmet ma este, azaz június 15-én láthatod a Mozi Klub csatornáján 23 órai kezdettel.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top