+ PR-cikk

Ajándékozza meg dohányos ismerősét exkluzív meglepetésekkel!

dohányzás

Exkluzív dohányos ajándékokkal kedveskedhetünk családi, baráti vagy üzleti ismerőseinknek a különféle eseményekre, a név- és a születésnapokra, karácsonyra vagy különböző jubileumok alkalmával.

Közeli ismeretség esetén könnyebb dolgunk van, hiszen nagy valószínűséggel ismerjük a másik hobbijait, érdeklődését, így pontosabban tudhatjuk, mivel okozhatunk neki örömet. Amennyiben a füstölés a szenvedélye, számtalan nagyszerű meglepetés közül választhatunk a Humidorshop.hu különleges kínálatából, és okozhatunk vele neki emlékezetes pillanatokat. Cikkünkben ízelítőt adunk a szivarosok és pipások által kedvelt ajándékokból, hogy könnyebb legyen a választás.

Exkluzív ajándékok az általunk nagyra becsült személyeknek

Könnyű dolgunk van, ha tudjuk, hogy a pipa vagy a szivar a megajándékozni kívánt személy szenvedélye, hiszen így jelentősen szűkíthetjük a találatokat, és a leginkább testhezálló kiegészítőket választhatjuk számára.

Nem kell kétségbeesni, ha mi magunk nem hódolunk neki, így semmi fogalmunk sincs a dohányzás eme válfajairól, kellékeiről, hiszen a szaküzletek kínálatában rendszerint külön kategóriákban találjuk a kettőt. De cikkünkben is különböző ötleteket talál, ezzel segítjük a döntésben. Akár pipás, akár szivaros ismerőse számára keres figyelmességet, könnyű dolga lesz, hiszen a füstölés számos kelléket igényel. Választhatunk kisebb és nagy értékű ajándékokat is attól függően, milyen kapcsolatban állunk, illetve mennyit szánunk rá.

Ezekkel lepheti meg pipás ismerőseit!

Pipagyűjtők számára nincs szebb ajándék, mint egy kiváló minőségű, exkluzív pipa! Kezdők számára az egyszerűbb formák és az egyenes vagy enyhén hajlított szárú modellek lehetnek megfelelőek, gyakorlott dohányosoknak pedig választhatunk igazi különlegességeket, kézzel készített vagy limitált példányszámú ritkaságokat.

Napjainkban a pipák többsége briar gyökérből készül, de a kínálatban találhatunk meerschaum azaz tajtékkőből és kukoricacsutkából készült szerszámokat is. Számtalan pipaforma és szárkialakítás közül válogathatunk, könnyű elveszni a kínálatban.

Szép ajándék lehet egy minőségi kidolgozású pipatáska vagy fali tartó, kisebb értékű meglepetésként egy pipatömködő vagy speciális kialakítású hamuzó vagy kezdők számára egy pipás szett.

Mit adjunk egy szivarosnak?

A szivarozás egy életforma, egy szenvedély, amely lelassulást és időt igényel, továbbá számos kelléket. Ahhoz, hogy a szivarok megőrizzék sajátos aromáikat, kitűnő állagukat, szivartároló dobozokra, ún. humidorokra és párásító rendszerekre van szükség. Ezek nagyszerű és igazán exkluzív meglepetések lehetnek.

Kisebb értékűek, de nem kevésbé szükségesek és gyönyörűek a különféle szivarvágók, a dohány kíméletes izzítására szolgáló speciális kialakítású szivargyújtók, valamint a szivarokhoz illő, nagy méretű hamuzók.

Mint láthatja, rengetegféle figyelmesség közül választhat, ha dohányos ismerősének keres emlékezetes meglepetést különleges alkalmakra.

Népszerűek

To Top