+ Film

Borbély Alexandra: Meg kellett tanulnom kecskét fejni

Borbély Alexandra

Borbély Alexandra elmondta, hogy a történet nagyon erős, szövevényes és fordulatos. A szerep különféle feladatokat is magában foglalt…

fotó: rtl.hu

Borbély Alexandra az RTL Reggeli című műsorának vendége volt, ahol legújabb filmje, a „The Hungarian Dressmaker” kapcsán beszélgettek vele. A film bekerült az 58. Karlovy Vary Filmfesztivál versenyprogramjába.

A szlovák-cseh-magyar koprodukciót Iveta Grófová rendezte, és Borbély Alexandra egy fiatal özvegy szerepét játssza benne, ami komoly kihívást jelentett számára.

A színésznő elmondta, hogy a történet nagyon erős, szövevényes és fordulatos. A szerep különféle feladatokat is magában foglalt, például meg kellett tanulnia kecskét fejni és kaszálni, amit már korábban elsajátított.

Emellett Borbély Alexandra madárfóbiával küzd, ami még inkább megnehezítette a munkát, hiszen karakterének, Marikának tyúkjai vannak, akikkel gyakran kellett kapcsolatba lépnie.

A szerep különleges kihívásait részletezve elmondta, hogy több nyelven is helyt kellett állnia, de a legnehezebbnek a lelki részt tartotta. Számára eddig az anyaság volt a legfontosabb szerep az életében, így örül, hogy ismét bizonyíthatta színészi kvalitásait. A filmet a várandóssága előtt vették fel, de az utómunkálatok miatt csak most mutatják be.

Borbély Alexandra ősszel újabb forgatásokra utazik Litvániába, és tervei szerint magával viszi ikreit is, bár férje, Nagy Ervin felajánlotta, hogy vigyáz rájuk addig.

(Az index.hu cikkét szemléztük)

A legfrissebb filmes hírek

Népszerűek

To Top