+ Film

Antonio Banderas: Azzal vajon mit ártok, ha nálam van egy gitártok – Desperado, ma

desperado

A poros mexikói falu életét felforgatja a rejtélyes idegen zenész érkezése. Hamarosan kiderül, a különös alak nem csak a zenéhez ért, de a fegyverforgatáshoz is.

Ő a legendás harcos, El Mariachi, a Zenész, akit a köznép hőseként tisztel, a gonosztevők azonban rettegnek tőle.

El Mariachi azért érkezett a kisvárosba, hogy bosszút álljon a környék önjelölt vezérén, Buchón. Mikor barátai is felbukkannak, elszabadul a pokol.

Robert Rodriguez a Los Lobos zenéjétől megerősödve egy jó kis akciófilmet tett le az asztalra a Desperado rendezőjeként. Banderas sármja, és Salma Hayek teste elkápráztatja a női és férfi szíveket is.

1995-ben készült 106 perces amerikai-mexikói akciófilmet Robert Rodriguez rendezte, és ő írta a forgatókönyvet, egyben társproducer is volt. A film két főszereplője Salma Hayek és Antonio Banderas. És játszik a filmben Quentin Tarantino is.

A Desperado című filmet ma este, azaz június 6-án láthatod az AMC csatorna műsorán 22 óra 50 perctől. A filmet megnézheted a videa.hu oldalán is.

Film ma estére című sorozatunkat itt olvashatod, és ha elteszed ezt a linket, mindig a legfrissebb ajánlatunkat találod a lap tetején.

Népszerűek

To Top