+ Színház

Jordán Tamás reméli, hogy mielőbb kikerül a kórházból

Jordán Tamás

Jordán Tamás azt nyilatkozta, hogy bár még mindig kórházban van, sokkal jobban érzi magát, és reméli, hogy hamarosan hazatérhet.

A Kossuth-díjas színművész, Jordán Tamás néhány héttel ezelőtt került kórházba, ami miatt több előadást is törölni kellett. Állapotáról kevés információ áll rendelkezésre, de kiderült, hogy már a május 3-i Nemzet Színésze-választáson sem tudott megjelenni betegség miatt.

Május közepén a Blikknek adott nyilatkozatában elmondta, hogy egy kisebb beavatkozás miatt került kórházba, de a probléma gyógyítható és nem súlyos. Remélte, hogy hamarosan hazatérhet, és újra színpadra állhat.

A Blikk nemrég újabb beszámolót közölt, miszerint Jordán Tamást mégsem engedték ki a kórházból, ezért a Rózsavölgyi Szalon kénytelen volt néhány előadást lemondani. A színész nevét ugyan nem említették, de az érintett darabok mindegyikében – a „romance.com”, a „Kései találkozás”, a „Bálint+Jordán” és „Az utolsó óra” – szerepel, így egyértelmű volt a kapcsolat.

Jordán Tamás azt nyilatkozta, hogy bár még mindig kórházban van, sokkal jobban érzi magát, és reméli, hogy hamarosan hazatérhet. Tervei szerint június közepétől már újra részt tud venni az előadásokban.

A 81 éves színészt eddig elkerülték a komoly egészségi problémák, bár hét évvel ezelőtt súlyos állapotba került egy esés következtében, amikor intenzív osztályra is került. Szerencsére most nem került ilyen súlyos helyzetbe, és remélhetőleg hamarosan visszatérhet a színpadra.

(Az index.hu cikkét szemléztük)

A legfrissebb színházi hírek

Népszerűek

To Top