+ Film

Liam Neeson, Antonio Banderas, Laura Linney – A másik férfi, ma

A másik férfi

A másik férfi című filmet ma este, azaz május 12-én láthatod a Mozi Klub csatornáján 23 óra 10 perctől. A filmet megismétlik.

Peter és Lisa régóta házasok. Amikor egyik este, vacsora közben az asszony arról kérdezi férjét, hogy gondolt-e már arra, hogy lefeküdjön mással, Peter őszintén nemmel felel, szinte elviccelve a kérdést.

Hónapokkal később, immár egyedül élve azonban a férfi rádöbben: felesége megcsalta őt.

Peter ezután megszállottan kutatni kezd a titokzatos szertő után, hogy szembenézhessen vele, de rá kell jönnie, hogy a bosszú helyett csak a múlt lezárása és a megbékélés hozhat megnyugvást számára.

A 2008-ban készült 88 perces amerikai-angol filmdráma rendezője Richard Eyre, aki egyben a film társ-forgatókönyvírója is. A filmben Romola Garai is játszik.

A másik férfi című filmet ma este, azaz május 12-én láthatod a Mozi Klub csatornáján 23 óra 10 perctől. A filmet megismétlik ugyanezen a csatornán május 15-én 20 óra 55 perctől. A filmet jelenleg a videa.hu oldalán is láthatod.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Népszerűek

To Top