+ Film

Koltai Róbert, Pikali Gerda, Mucsi Zoltán, Pécsi Ildikó – Montecarlo!, ma

Montecarlo!

A Montecarlo! című filmet ma este, azaz május 11-én a Magyar Mozi TV csatornáján láthatod 21 órai kezdettel. A filmet kétszer ismétlik.

Totális csődben van a külvárosi iskola. Mikor minden remény összedőlni látszik, Makkosi (Mucsi Zoltán), a kiábrándító helyzetbe beletörődő pedagógus és Annamari (Pikali Gerda), a csinos franciatanárnő, kissé kapatosan a szentendrei kaszinóban köt ki.

Meglepve tapasztalják, hogy Makkosi előre meg tudja mondani a rulett nyerőszámait. A matektanárt nem hagyja nyugodni a dolog és amikor szerelme is veszni látszik, mindent egy lapra tesz fel: megmenteni az életét, szerelmét és az iskolát.

Őrült terve, hogy egy montecarlói kaszinóban sokszorozzák meg az iskola kevés pénzét.

A 2004-ben készült 83 perces magyar vígjáték rendezője Fischer Gábor, aki a forgatókönyvet is írta. A filmben szerepel még Tordai Teri, Pindroch Csaba és Ganxsta Zolee is.

A Montecarlo! című filmet ma este, azaz május 11-én a Magyar Mozi TV csatornáján láthatod 21 órai kezdettel. A filmet kétszer ismétlik ugyanezen a csatornán: május 16., 22.45 és május 20., 1.15. A filmet jelenleg megnézheted a videa.hu oldalán is.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Népszerűek

To Top