+ Színház

Váratlan bejelentést tett a Vígszínház és a Játékszín

Kern András

A Vígszínház és a Játékszín is kénytelen volt bejelenteni, hogy az április 20-ra és 21-re tervezett előadásaik elmaradnak betegség miatt.

A Vígszínház és a Játékszín is kénytelen volt bejelenteni, hogy az április 20-ra és 21-re tervezett előadásaik elmaradnak betegség miatt. Az Apa című darab és A vád tanúja előadása is a váratlan körülmények miatt került lemondásra.

„Kedves Nézőink! Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2024. április 20-ra meghirdetett Az apa című előadás betegség miatt elmarad. Az online váltott vagy SZÉP-kártyával vásárolt belépőjegyek árát automatikusan visszatérítjük. Amennyiben személyesen vásárolta a jegyeket, kérjük, keresse fel Szervezési Irodánk munkatársait az alábbi elérhetőségek valamelyikén! A jegyek visszaváltására 2024. április 30-ig van lehetőség. A megértésüket köszönjük!” – írták a weboldalukon.

„MŰSORVÁLTOZÁS: Ezúton tájékoztatjuk a kedves Nézőinket, hogy az április 21., vasárnap 15 órára meghirdetett A VÁD TANÚJA című előadásunk betegség miatt elmarad. A megváltott jegyek 2024. május 2-ig a Játékszín jegypénztárában visszaválthatók, vagy másik előadásra cserélhetők” – olvasható a közleményükben.

A közleményekben nem részletezték, hogy melyik színész betegedett meg, azonban érdekes egybeesés, hogy mindkét darabban Kern András játssza a főszerepet.

Megnéztük Kern András hivatalos FB-oldalát, de ott sem tett erről bejelentést.

A legfrissebb színházi hírek

Népszerűek

To Top