+ Film

Elveszett jelentés – Sofia Coppola Oscar-díjas filmje ma

elveszett jelentés

Az Elveszett jelentés című filmet ma este, azaz március 29-én láthatod az M5 csatornáját 23 óra 10 perctől.

Bob és Charlotte amerikaiak, s mindketten éppen egy számukra teljesen idegen kultúra világában: Tokióban tartózkodnak.

Bob jobb napokat is látott filmsztár, aki egy whisky-reklám forgatására érkezett a városba. Bár nem túl magasröptű, de testre szabott feladat a számára, hiszen amúgy is szívesen és sokat fogyaszt a reklámozott nedűből.

Charlotte megszállottan munkamániás fényképész férjét kísérve érkezett ide, s most napokra magára hagyva lődörög a szálloda környékén. Az álmatlanság egymás mellé sodorja a két elveszett embert, s a véletlen találkozásból meglepő, titokzatos barátság szövődik a középkorú filmszínész és a hamvasan fiatal lány között. Együtt keresnek választ a vadidegen nyelv és környezet foglyaiként kiürült életük kérdéseire.

A film 2004-ben elnyerte a legjobb eredeti forgatókönyv Oscar-díját, és három további Oscar-jelölés mellett besöpört három Golden Globe díjat is.

A 2003-ban készült 104 perces amerikai-japán romantikus dráma rendezője Sofia Coppola, a főszereplői: Bill Murray és Scarlett Johansson.

Az Elveszett jelentés című filmet ma este, azaz március 29-én láthatod az M5 csatornáját 23 óra 10 perctől. A filmet jelenleg megnézheted a videa.hu oldalán is.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Népszerűek

To Top