+ Film

A Vespa születésének izgalmas története

vespa

Az ikonikus robogó, a Vespa születésének története. Enrico Piaggio vállalkozó a szüleitől örökölt a II. világháborúban lebombázott gyárat…

Az ikonikus robogó, a Vespa születésének története. Enrico Piaggio vállalkozó a szüleitől örökölt és a II. világháborúban lebombázott gyárat az alapjaitól építi újjá.

Mivel a szövetségesek már nem támogatják a korábban repülőket gyártó üzem felélesztését, neki új termékekkel kell előállnia, hogy az újjáépítéshez elérhető alapokat megkaphassa.

Egy rollerező kislányt látva támad az a zseniális ötlete, hogy mindenki számára elérhető, használható és modern robogót gyártson, felhasználva a repülőkből megmaradt alkatrészeket.

Az innovatív jármű elkészül, de reklámozni is kell valahogyan. Megkörnyékezi Wylert, az éppen Rómában forgató amerikai rendezőt, hogy tegye be a filmjébe.

A 2019-ben készült 102 perces olasz történelmi film rendezője Umberto Marino, a film főszereplője Alessio Boni.

A Vespa – Az olasz álom című filmet ma este, azaz március 28-án láthatod a Duna Televízió csatornáján 22 óra 5 perctől. A filmet megnézheted a youtube-on is.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Népszerűek

To Top