+ Film

Szárnyas fejvadász 2049 Harrison Forddal ma

Szárnyas fejvadász 2049

A Szárnyas fejvadász 2049 című filmet ma este, azaz március 24-én láthatod a Film+ csatornán 23 órától. Kétszer megismétlik.

Harminc évvel Deckard (Harrison Ford) eltűnése után K (Ryan Gosling), a Los Angeles-i rendőrség rendőrtisztje egy olyan rég eltemetett titkot tár fel, amely fenekestül fordíthatja fel a világ aktuális társadalmi berendezkedését.

Bár 2049-ben az emberiség korszerűbb replikánsokkal dolgoztat, a korábbi, hosszú élettartalmú androidokkal továbbra is rengeteg a baj.

K rájön, hogy a replikánsokat felügyelő szárnyas fejvadászoknak fontos szerepük van ebben a titokban, és az emberiség jövője múlik azon, hogy Rick Deckardot (Harrison Ford) megtalálja.

A 2017-ben készült 164 perces amerikai-kanadai-angol misztikus film, akciófilm rendezője Denis Villeneuve, a főszereplő, ahogyan az első részben is: Harrison Ford.

A Szárnyas fejvadász 2049 című filmet ma este, azaz március 24-én láthatod a Film+ csatornán 23 órától. Kétszer megismétlik ugyanezen a csatornán: március 26-án 0 óra 55 perctől, és március 31-én 0 óra 10 perctől.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top