+ Színház

Radnay Csilla: Az életemet és szemléletemet a Mohácsi-testvérek változtatták meg

Radnay Csilla

Radnay Csilla zenés színész szakon végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, azóta egyaránt szerepel prózai és zenés darabokban.

Radnay Csilla színésznőt, a Vígszínház társulatának tagját látta vendégül Szatmári Róbert a radiocafé Enyhe katarzis című műsorában.

A beszélgetésben szó esett a színésznő zenés múltjáról, arról, hogy mit köszönhet a klasszikus zenének és arról is, milyen volt Ascher Tamás és Novák Eszter osztályába járni.

Radnay zenés színész szakon végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, azóta egyaránt szerepel prózai és zenés darabokban. Hosszan tartó szabadúszó időszakát nemrég szakította meg, amikor Rudolf Péter hívta a Vígszínházhoz.

A közelmúltban mutatták be Horváth Csaba rendezésében Goldoni A hazug című vígjátékát, amelyben Rosaura szerepét alakítja.

A majd egy órás beszélgetésben szó esik még Bodó Viktor rendezői stílusáról, arról, hogy miért változott meg az élete és szemlélete, amikor először találkozott Mohácsi Jánossal és testvérével, Mohácsi Istvánnal, és a színésznő beszél a szakmai kiégéseiről és a sikerhez való viszonyáról is.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top