+ Film

Lányok pórázon – a francia-olasz film forgatókönyvét Márai Sándor testvére írta

Lányok pórázon

A Lányok pórázon című filmet ma este, azaz március 19 én láthatod a Mozi Klub csatornáján 21 órától. A filmet megismétlik.

Evan Evans (Louis de Funes) egy táncosnőkből álló együttesnek a menedzsere, igazgatója, balettmestere, végzi az edzéseket, diétáztatja őket, és ravaszul szeretné megóvni a lányokat a férfiaktól.

Ebből igen sok kellemetlensége adódik, mert a kis táncosnők szíve hamar lángra gyúl. Evans úr még hipnózist is alkalmaz az erősebb nemtől való elriasztás céljából.

Ennek ellenére egy szép napon egy elhagyott csecsemőt talál a szobájában. Keresni kezdi az anyját, és egy második babát talál.

Az 1970-ben készült 85 perces francia-olasz vígjáték főszereplője Louis de Funes, a filmet rendezte Serge Korber, aki a forgatókönyvet Radványi Gézával közösen írta, aki nem más, mint Márai Sándor testvére.

A Lányok pórázon című filmet ma este, azaz március 19 én láthatod a Mozi Klub csatornáján 21 órától. A filmet megismétlik ugyanezen a csatornán másnap 13 óra 25 perctől.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top