+ Film

Tarantino legújabb filmje ma

tarantino

A 2019-ben készült 159 perces amerikai-angol krimi, dráma rendezője Quentin Tarantino, aki forgatókönyvíróként és producerként is dolgozott a filmen.

Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), az egykor népszerű, hollywoodi sorozatszínész nagy álma, hogy mozifilmes sztár legyen, egyre távolodik.

Hiába költözik a híres rendező, Roman Polanski és Sharon Tate (Margot Robbie) szomszédságába, úgy tűnik, semmi sincs, ami a lejtőn megállíthatná.

Ebben a fázisban már a barátok is felszívódtak, egyedül dublőre, a végsőkig hűséges Booth (Brad Pitt) tart ki mellette, és Marvin Schwarz producer (Al Pacino), aki arra biztatja, hogy vállaljon szerepet egy olcsó spagetti westernben.

Ám mielőtt megvalósulna a hollywoodi álom, megjelenik Charles Manson és hippi bandája.

A 2019-ben készült 159 perces amerikai-angol krimi, dráma rendezője Quentin Tarantino, aki forgatókönyvíróként és producerként is dolgozott a két Oscart is begyűjtő mozin.

A Volt egyszer egy… Hollywood című filmet ma este, azaz március 10-én láthatod az RTL csatornáján 22 óra 45 perctől. A filmet jelenleg a videa.hu oldalán is láthatod.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top