+ Design

Íme, néhány ellenállhatatlan színjavaslat – ezek a cipők az idei tavaszi szezon sztárjai

cipők

A kék cipők amúgy minden variációban kitűnően mutatnak a farmerrel, és még a tavaszi ég kékjét is képesek megidézni.

Ahogy a hosszú és sötét téli hónapok után végre beköszönt a tavasz, úgy érkezik el az idő a gardrób teljes felfrissítéséhez, mégpedig a szezon legújabb trendjeinek hozzájárulásával. És mi lehetne jobb módja ennek, mint néhány új cipő beszerzése? A tavaszi szezon mindig is a megújulásról és a színek játékáról szólt, ami a lábbelikre is érvényes, így nem meglepő módon az idei évben több izgalmas színtrend is megjelent a divatvilágban, amik tökéletesen passzolnak a tavaszi hangulathoz. Lássuk ezeket közelebbről!

Pasztellszínek: a tavasz klasszikusai

A pasztellszínek idén is nagy visszatérői a tavaszi palettának. A lágy, krémes árnyalatok, mint a mentazöld, barackrózsaszín és világos levendula, tökéletes választások, ha egy kis finomság hiányzik már csak a fellépés egészéből. Ezek a színek kiválóan kombinálhatók egyszerűbb, letisztultabb darabokkal, így könnyedén megalkotható egy elegáns, mégis friss és tavaszias összeállítás.

cipők

A földszínek sosem mennek ki a divatból, és idén tavasszal különösen nagy hangsúlyt kapnak. A meleg barna, terrakotta, vagy a lágy moha zöld árnyalatai kiválóan illeszkednek a természet ébredező hangulatához. Ezek a színek különösen jól működnek együtt természetes anyagokkal, mint a bőr vagy a vászon, így ha cél a kicsit földközelibb, organikus megjelenés, akkor, ezeket érdemes preferálni. A bézs cipő például valódi legenda, mert bár évek óta arat, mégsem kopik meg a fénye.

A sokszínűség még mindig menő!

Aki szereti a merészséget az outfit elemeinek megálmodásában, annak az idei év tavasza számolatlan újdonságot kínál, mégpedig árnyalatokba csomagolva. A rikító narancs, élénk rózsaszín, vagy a mély türkiz kiválóan tükrözik a tavasz élettel teli, energikus oldalát. Egy-egy ilyen színű cipő azonnal képes feldobni a fellépést, legyen szó egy egyszerű farmerpóló kombinációról, vagy egy elegánsabb esti szettről. A kék cipők amúgy minden variációban kitűnően mutatnak a farmerrel, és még a tavaszi ég kékjét is képesek megidézni. Nem érdemes tartani a színektől, ahogy az a CCC színpompás választékában is látszik minden árnyalatnak megvan a maga helye!

Tovább is fokozható a színesség!

Aki rajong a figyelemért, aki szereti, ha vonzza a tekinteteket, annak a metálos színek, mint az arany, ezüst vagy bronz, mindent magukkal hozhatnak: figyelmet, bókokat, dicséretet. Ezek a fényes árnyalatok különösen szépen csillognak a napfényben, és egyedi, elegáns megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek.

cipők

Esti randi? Üzleti tárgyalás? Baráti összejövetel? Ezek azok az árnyalatok, amik konkrétan beragyoghatják a teret. De mi segíthet a rátalálásban, avagy az igazán testre szabott árnyalat felfedezésében?

Célszerű alaposan átgondolni, hogy milyen színek dominálnak a gardróbban. A tavasz a zsongás időszaka, úgyhogy megéri zsongítóan kísérletezni az árnyalatokkal! Egy élénk színű cipő remek módja az egyszerűbb outfitek feldobásának. Mindenképpen ildomos a CCC online felületét rendszeresen böngészni a legújabb irányzatok megismerése miatt, ugyanakkor a saját ízlés hangját sem éri meg elhallgattatni. A legfontosabb, hogy végül olyan modellre essen a választás, ami tükrözi az egyéniség szavát, miközben persze a kényelem is adott.. És ha már a komfortnál tartunk, a CCC üzleteiben kifizetődő stratégia felpróbálni a befutó variációkat, így tényleg megtapasztalható, hogy mi az, amit egy-egy pár cipő nyújthat.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top