+ Film

David Lynch már ebben a filmjében készült a Twin Peaksre

david lynch

Az 1986-ban készült 120 perces filmet David Lync rendezte, a forgatókönyvet is ő írta, a zeneszerző Angelo Badalamenti volt.

Érzéki, rejtélyes thriller egy kisváros bizarr történéseiről. Egy egyetemista belebotlik egy rejtélybe, és nyomozni kezd. A furcsa világ, amely szülővárosa képeslapra illően idilli felszíne alatt rejtőzködik, hamarosan még nyugtalanítóbbá válik.

Jeffrey Beaumont (Kyle MacLachlan) egy első ránézésre nyugodt és békés kisvárosba kerül. A közeli mezőn sétálgatva furcsa dolgot vesz észre, a földön egy emberi fül hever. Rögvest a rendőrségre siet, de senki nem jelentette semmit.

Jeff beül egy bárba, ahol a helyi énekesnő szinte megigézi. Dorothy (Isabella Rossellini) valóban igen tehetséges és nagyon szép is, de a helyi nehéz fiú, Frank (Dennis Hopper) szeretője.

Frank és bandája rettegésben tartja a kisváros lakóit. Kiderül, hogy Dorothy kisfiát is elrabolta, így tartja sakkban az asszonyt. Jeff és Sandy (Laura Dern) megpróbál segíteni a bajba jutott nőn, de nem is sejtik, hogy ezzel mekkora veszélybe keverednek.

Az 1986-ban készült 120 perces filmet David Lynch rendezte, a forgatókönyvet is ő írta, a zeneszerző Angelo Badalamenti volt, a főszereplők: Kyle MacLachlan, Isabella Rossellini, Laura Dern, Dennis Hopper.

A Kék bársony című filmet ma este, azaz március 5-én a Cinemax csatornáján láthatod 21 óra 42 perctől. Ismétlés ugyanezen a csatornán március 17-én 1 óra 50 perctől. A filmet a jelenleg a videa.hu oldalán is láthatod.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top