+ Film

A leggyorsabb Indian Sir Anthony Hopkins főszereplésével ma a Dunán

Sir Anthony Hopkins

A 2005-ben készült 127 perces új-zélandi-amerikai-svájci-japán életrajzi film főszereplője Sir Anthony Hopkins.

Burt Munro (Sir Anthony Hopkins) egy isten háta mögötti kisvárosban él, valahol Új-Zélandon az 1960-as években. Saját világot teremtett magának, amelynek két főszereplője van – ő és az 1920-as években gyártott Indian márkájú motorja.

Egész életét a motor tökéletesítésének szenteli, és amikor úgy érzi, hogy elkészült vele, nekivág a nagy útnak. A világ egyik leghíresebb gyorsasági pályája a Utah állambeli Bonneville sóval borított síksága.

Az út hosszú, és a 60-as évek felgyorsult életet élő Amerikájában úgy közlekedik a világ végéről érkező férfi, mintha egy idegen bolygón járna. Munrót különös és nyílt természete, fanatikusságában is tiszta vágyai átsegítik a nehézségeken; bármerre visz az útja, mindig nyomot hagy maga után azokban az emberekben, akikkel kapcsolatba került.

Az utolsó pillanatokig akadályokkal teli útja végén, mégis ott várja a siker. A világ egyik legidősebb versenyzője Indian motorjával új sebességi rekordot állít fel, amelyet 1967 óta senki nem tudott megdönteni.

A 2005-ben készült 127 perces új-zélandi-amerikai-svájci-japán életrajzi film főszereplője Sir Anthony Hopkins, rendezője: Roger Donaldson, aki producere és társforgatókönyvírója is a filmnek.

A leggyorsabb Indian című filmet ma este, azaz március 2-án láthatod a Duna Televízió csatornáján 22 órától. A filmet másnap megismétlik szint 22 órakor, de ezúttal a M5 csatornán. Ha egyik időpont sem felelni meg, akkor jelen állás szerint megnézheted a videa.hu oldalán.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top