+ Film

Marlon Brando minden idők legszebb szerelmi tragédiájában: Az utolsó tangó Párizsban

Marlon Brando

Az utolsó tangó Párizsban című filmet ma este, azaz február 26-án láthatod a Cinemax 2 csatornán 20 óra 30 perctől, főszerep: Marlon Brando

Bertolucci legendás alkotásában, Az utolsó tangó Párizsban című filmdrámában megismerhetjük Paul és Jeanne találkozásának történetét.

Miután a férfi felesége öngyilkos lett, Paul Párizsba utazik, hogy az ismerős helyszínek révén próbálja meg feldolgozni neje halálát.

Egy alkalommal találkozik a húszéves egyetemista lánnyal, s a kiüresedett lelkű férfi heves viszonyba bocsátkozik Jenne-nal. Mindketten mást keresnek a világban, s egy rövid ideig meg is találják azt ebben a viszonyban.

A tragédia azonban elkerülhetetlen…

Az 1972-ben készült 136 perces olasz-francia filmdráma főszereplője a még fiatal Marlon Brando, a filmet Bernardo Bertolucci rendezte. a film több Oscar- és Golden Globe-díj jelölést kapott.

Az utolsó tangó Párizsban című filmet ma este, azaz február 26-án láthatod a Cinemax 2 csatornán 20 óra 30 perctől. A filmet ugyanezen a csatornán ismétlik március 6-án hajnali 2 óra 10 perckor. A filmet jelenleg a videa.hu oldalán is láthatod.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top