+ Film

Napfogyatkozás kora este Monica Vittivel és Alain Delonnal

napfogyatkozás

A Napfogyatkozás című filmet ma, azaz február 22-én láthatod az M5 csatornán 21 óra 10 perctől. Az ismétlés ugyanezen a csatornán lesz.

Vittoria véget vet Riccardóval való hosszú és kiüresedett kapcsolatának, és magára marad a fullasztóan meleg római nyárban. Fáradt, megalázott, csalódott.

Anyja keresése közben vetődik el a tőzsdére, ott ismeri meg Pierót. A fiatal bróker épp az ő ellentéte: energikus, cinikus, magabiztos.

Vittoriát pontosan a mássága vonzza, a szeretője lesz. A két világ, a két értékrend között azonban teljes a kommunikációképtelenség. Az utolsó randevúra egyikük sem megy el.

A napfogyatkozástól homályba borult utcán hiába várjuk őket…

Az 1962-ben készült 118 perces olasz-francia drámának nem csak a szereposztása kiváló, de rendezője is világhírű szakember: Michelangelo Antonioni.

A Napfogyatkozás című filmet ma, azaz február 22-én láthatod az M5 csatornán 21 óra 10 perctől. Az ismétlés ugyanezen a csatornán lesz másnap, február 23-án 22 óra 30 perctől.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top