+ Film

Így jön létre a mindent elsöprő pénzügyi világválság: A nagy dobás

a nagy dobás

A nagy dobás című filmdráma Michael Lewis azonos című regénye alapján készült. Négy főhőse még időben rájön…

Amikor négy kívülálló észrevette azt, amit a nagy bankok, a média és a kormány nem akart észrevenni – a gazdaság globális összeomlását -, támadt egy ötletük: A nagy dobás.

Bátor befektetésük a modern pénzügyi világ sötét bugyraiba viszi őket, ahol meg kell kérdőjelezniük mindenkit és mindent.

A nagy dobás című filmdráma Michael Lewis azonos című regénye alapján készült. Négy főhőse még időben rájön, hogy a bankok felelőtlen hitelpolitikája révén küszöbön áll egy újabb hatalmas világválság.

Hiába figyelmeztetik az illetékeseket a közelgő veszélyre, azok nem hallgatnak rájuk. Elhatározzák, hogy tudásukat felhasználva cégükkel olyan befektetéseket hajtanak végre, melyek a válság során szép hasznot eredményeznek.

A 2015-ben készült 130 perces amerikai életrajzi film főszerepét Brad Pitt alakítja, a rendező Adam McKay volt. Legjobb adaptált forgatókönyv díjat nyert Oscar- és Bafta-díjból.

A nagy dobás című filmet ma, azaz február 18-án vetítik a VIASAT3 csatornán 23 óra 20 perctől.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top