+ Pályázat

830 millióra pályázhatnak a minősítéssel nem rendelkező előadó-művészeti szervezetek

csopak 830

A minősítéssel nem rendelkező előadó-művészeti szervezetek számára kiírt pályázat ösztönözni kívánja a szervezeteket.

Megjelent a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) minősítéssel nem rendelkező előadó-művészeti szervezetek működését és szakmai programjaik megvalósítását támogató pályázata – közölte a szaktárca.

A minisztérium közleménye szerint a kormány elkötelezetten támogatja az értékalapú, minőségi kulturális szolgáltatások megvalósítását.

A minősítéssel nem rendelkező előadó-művészeti szervezetek számára kiírt pályázat ösztönözni kívánja a szervezeteket kulturális értékeink megóvására, azok minél szélesebb körű megismertetésére és átörökítésére, valamint új művészeti alkotások létrehozására.

A 830 millió forint keretösszegű felhívásra hat kategóriában jelentkezhetnek a Pest Vármegyei Kormányhivatal által hatósági nyilvántartásba vett, minősítéssel nem rendelkező előadó-művészeti szervezetek: Budapest fővárosi színház- és táncművészeti előadó-művészeti szervezetek, vidéki színház- és táncművészeti előadó-művészeti szervezetek, szabadtéri színházak, nemzetiségi színházak, Budapest fővárosi zeneművészeti szervezetek, továbbá vidéki zeneművészeti szervezetek.

A pályázatok beadási határideje március 16-a. A felhívások megtalálhatóak a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő honlapján.

A benyújtott pályázatokról született döntést április 30-áig hozza nyilvánosságra a támogatáskezelő.

A legfrissebb színházi hírek

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top