+ Film

Bohém rapszódia – Itt most megnézheted a Queen-filmet

Bohém rapszódia

A Bohém rapszódia című filmet ma, azaz február 6-án láthatod a Cinemax 2 csatornán 20 óra 31 perckor. A filmet kétszer is megismétlik.

A Bohém rapszódia a Queen zenéjének és a banda rendkívüli énekesének kirobbanó története.

Freddie Mercury fittyet hányt a sztereotípiákra és ellenszegült a konvencióknak, így vált belőle a világ egyik legkedveltebb zenésze.

Tanúi lehetünk a zenekar üstökösszerű felemelkedésének meghatározó dalaik és forradalmi hangzásuk révén, Mercury féktelen életvitelének a bandára gyakorolt hatásainak, és dicső visszatérésüknek a Live Aiden, ahol a már súlyos betegséggel küzdő Mercuryvel az élen a rocktörténelem egyik legnagyszerűbb koncertjét adják.

A Queen nem csupán zenekar, hanem egy család is volt, s máig megihletik a kívülállókat, az álmodozókat és a zene szerelmeseit.

A 2018-ban készült 134 perces angol-amerikai életrajzi drámát, zenés filmet Bryan Singer és Dexter Fletcher rendezte, Freddie Mercuryz Rami Malek játssza.

A Bohém rapszódia című filmet ma, azaz február 6-án láthatod a Cinemax 2 csatornán 20 óra 31 perckor. A filmet kétszer is megismétlik: Cinemax 2 február 7, 14.05, és a Super TV2-őn február 18-án 21 órakor. A filmet a videa.hu oldalon is láthatod, jelenleg.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top