+ PR-cikk

Külföldi vendég megajándékozása – íme, pár ötlet!

külföldi

Az egyik legszebb pillanat, amikor egy külföldi embert ajándékozhatunk meg valamilyen ránk, a hazánkra jellemző tárggyal. Készíthetünk saját magunk is valamit, amivel szintén meglephetjük, de ilyenkor az igazi különlegesség, ha valamilyen hungarikum kerül a csomagba. Kérdés, hogy mi legyen az, ha nem ismerjük a külföldi vendég ízlését, vagy ha még sosem találkoztunk vele, így megkérdezni sem tudjuk tőle, mit szeretne.

Ahol soha nem tudsz mellényúlni

Ismeretlenül is egészen biztos találunk valamilyen összeállítást A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat céges ajándékcsomagjai között, ahol külön kategóriákra vannak bontva az egyes ajándéktípusok. Ezek alapján böngészhetünk a különféle magyaros, szezonális vagy éppen az adott alkalmakra szóló változatok között.

A webshopnak az az egyik különlegessége, hogy nem létezik két egyforma ajándékcsomag, így a több száz kompozícióról elmondható, hogy mind egyedi darab. De ha mindezek ellenére sem találsz ismerősödnek megfelelőt, akkor bátran keresd fel a cég munkatársait, mert szabadon te is összeállíthatsz egy saját csomagot, amihez kiválogathatod, hogy mely ajándéktárgyakat szeretnéd beletenni.

Nagyobb számú ajándék esetén érdemes lehet logózható árucikkeket választani. Ebből is találunk külön kategóriát az említett weboldalon. A logózott ajándék azért is emlékezetes, mert ha egy maradandó emlék, akkor rá nézve mindig eszébe fog jutni vendégednek a közös munkahely. Másrészt pedig jó marketingeszköz is, hiszen az ő családi, baráti, ismeretségi körében is terjesztheted ezáltal a céged jó hírét.

Fontos a szállíthatóság

A külföldi vendégeknek szánt ajándékcsomagok mind úgy vannak összeállítva, hogy ezeket akár könnyen haza tudja szállítani az illető, ezért kisebb méretűek. A magyaros ajándékcsomagok kizárólag hazai, kézműves gyártók által készített darabok, így biztosak lehetünk benne, hogy vendégünk ilyet nem valószínű, hogy kóstolt már korábban.

Amellett, hogy minden egyes termék nagyon finom, igazán mutatósak is. Ráadásul a legtöbbjét díszíti valamilyen magyaros motívum, magyaros jellegzetesség, pl. egy tájegység vagy épület képe. A hazánkra jellemző ajándékcsomagok mindegyikében van az egyik régióra jellemző valamilyen termék, mint pl. a szegedi vagy kalocsai fűszerpaprika, a makói hagyma, a tokaji bor, a kecskeméti barack-, a szatmári szilvapálinka, a panyolai aszalt szilva vagy a selyemfűméz, hársméz és még hosszasan lehetne sorolni a hazai unikumokat. Nem hiába évszázadok óta híres italunk az Unicum is, amely egy karakteres ízélmény mellett képviseli a magyar tradíciót.

Albumokkal kiegészítve

Ahogy a hazai jellegzetes italok részei szinte minden összeállításnak, ha igazán kedveskedni szeretnénk külföldi vendégeinknek, akkor egészítsük ki a csomagot szintén A Hónap Ajándéka ajándékküldés révén egy Budapestről vagy Magyarországról szóló képeskönyvvel, albummal, amellyel turista mivoltában is hasznosan el tudja tölteni az időt és megtudhat sok érdekességet hazánkról.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top