+ PR-cikk

Apró, de annál lényegesebb részletek teszik egyedivé a rendezvényeket

rendezvény

A rendezvényhelyszíneknek szinte minden eseményre fel kell tudni készülniük, ehhez pedig nem csupán megfelelő bútorokkal kell berendezni, hanem számtalan kiegészítőt is be kell szerezni.

A kifejezetten üzleti események rendszerint egyszerű, dísztelen kialakítású helyiséget és minőségi, funkcionális asztalokat és székeket igényelnek. Az esküvőknek, banketteknek, gáláknak helyet adó helyszínek esetében témához illő dekorációt várnak el az ügyfelek, amely azonban egyszerű rendezvénybútorokkal is megvalósítható, ha megfelelő kiegészítőkkel látjuk el azokat. Milyen kellékek szolgálják ezt a célt?

Maximális rugalmasság

A rendezvényeknek helyet adó helyszínekkel szemben a legfontosabb követelmény a rugalmasság, hiszen az egyes események más-más létszámmal és témában kerülnek megrendezésre. A Dublino konferencia kiegészítői megkönnyítik a szervezők munkáját, ugyanis lehetővé teszik a bútorok testreszabását, továbbá könnyű szállítását. A technikai háttér, a berendezések biztosítása mellett a dekorációnak is fontos szerep jut, ahogy más, háttérben zajló folyamatoknak is.

Az események sikeréhez nagymértékben hozzájárul a konferenciabútorok kényelme, esztétikája, ugyanis ezek azok a tényezők, amelyekkel a résztvevők elsőként szembesülnek, és amelyek alapján véleményt alkotnak. A megfelelő asztalok és székek kiválasztása a szervező szempontjából is lényeges, ugyanis jelentősen megkönnyítheti a helyszín be- és átrendezését, a tisztítást, karbantartást.

Az eseményhez méltó megjelenés

Egyes ünnepi események esetén különösen fontos a helyszín és a berendezés megjelenése, az asztalok, székek díszítettsége, odaillősége. Nem kell azonban kétségbeesni, ha átlagos konferenciabútorokkal rendelkezünk, és egy esküvő vagy gálavacsora megrendezésére kapunk megbízást.

Számos olyan kiegészítő létezik, amelyek segítségével pillanatok alatt ünnepélyessé, alkalomhoz illővé varázsolhatók. A különböző színekben és asztaltípusokhoz elérhető terítők, szék- és asztalszoknyák segítségével a legmagasabb elvárásoknak is megfeleltethetjük az átlagos berendezést. További előnyük, hogy egyszerűen és könnyen tisztíthatóak.

A kárpit nélküli vagy kevésbé kényelmes székeket a típushoz illő extra párnákkal tehetjük kényelmesebbé, amennyiben hosszabb rendezvények megrendezése a feladat.

Praktikus konferenciabútorok

A jó konferenciabútorok ismérve, hogy könnyen szállíthatóak, így a terem berendezése gyorsan megoldható, valamint tárolásuk kis helyet foglal. Ennek érdekében érdemes összecsukható vagy rakásolható bútorokat választani.

A bútorszállítást, a székek és asztalok mobilizálását segítik a különféle szállító- és molnárkocsik, de tömeges tárolásra és szállításra is kaphatóak praktikus 2 az 1-ben kocsik. Ezek segítségével megkönnyíti a munkások dolgát, mérsékelheti a rakodás kockázatait.

Rendezvényhelyszíne berendezését ne bízza a véletlenre, válasszon funkcionális bútorokat és kiegészítőket!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top