+ Film

Film ma estére: Volt egyszer egy Amerika

Volt egyszer egy Amerika

A Volt egyszer egy Amerika című filmet ma, január 11-én láthatod 20 óra 30 perctől a Cinemax 2 csatornán, ahol másnap megismétlik.

1968-ban az idős David Aaronson, becenevén Nudli (Robert De Niro) visszatér New Yorkba, ahol a 20-as és 30-as években az alvilágban nagy karriert futott be.

A legtöbb régi barátja, köztük egykori társa, Max (James Woods), már rég elment, mégis úgy érzi, múltja megoldatlan.

A visszaemlékezésekben elmesélt filmből feltárul a kemény utcagyerek, Nudli élete, aki a New York-i Lower East Side-i zsidó nyomornegyedben cseperedett szeszcsempésszé, majd maffiafőnökké, és alvilági felemelkedését erőszak, árulás és lelkiismeret-furdalás szegélyezte.

Az 1984-ben készült 229 perces amerikai-olasz krimit Sergio Leone rendezte, ahogy említettük, a főszerepe Robert De Niro játssza, a zenéjét Ennio Morricone szerezte, amelyért BAFTA-díjat kapott 1985-ben.

A Volt egyszer egy Amerika című filmet ma, január 11-én láthatod 20 óra 30 perctől a Cinemax 2 csatornán, ahol másnap, január 12-én megismétlik 13 óra 25 perckor.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top