+ Film

Film ma estére: Coco Chanel

coco chanel

A Coco Chanel című filmet ma, január 6-án 21 óra 45 perckor vetítik a Duna televízióban, de aki elszalasztanád…

1954-ben hosszú hallgatás után Coco Chanel Párizsban bemutatja az új kollekcióját, amelyet a közönség hűvös közönnyel fogad. A tervezőnő úgy érzi, valami elveszett belőle, valami összetört, és szüksége van a megújulásra.

Így kezdődik egy hosszú visszatekintés, amelyben az életét meséli el, sanyarú gyerekkorától a küzdelmes párizsi évekig, majd megismerkedését első szerelmével, Etienne Balsannal.

Egészen addig, míg meg nem ismeri a nagy Ő-t, a gazdag angol családból származó Boy Capelt, aki éppen akkor szenved tragikus balesetet, amikor végre egymásra találhattak volna.

A 2008-ban készült 139 perces olasz-francia-angol történelmi filmet Christian Duguay rendezte, a fiatal Coco Chanel szerepét Barbora Bobulova, az idősebbet Shirley MacLaine alakítja.

A Coco Chanel című filmet ma, január 6-án 21 óra 45 perckor vetítik a Duna televízióban, de mint kiderült, ez egy sorozat, pontosabban több részből álló film, egy hét múlva, január 13-án ugyanebben az időpontban, 21.45-kor megnézhetik a folytatást a Dunán.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top