+ Zene

Britney Spears: Soha nem térnék vissza a zeneiparba

Britney Spears

Britney Spears által írt dalok egyike sem jelent meg, ami arra a lehetőségre utal, hogy a 42 éves énekesnő álnevet használ.

Britney Spears cáfolta a Page Six és a The Sun által állítottakat, melyek szerint Charli XCX és Julia Michaels popsztárokat megkérték, hogy dalokat írjanak egy új albumhoz.

A Rolling Stone egy forrást idézve hozzáteszi, hogy „Spears menedzsmentje és az A&R próbálják izgalmassá tenni a zenét, de az énekesnő jelenleg nem vesz részt aktívan a felvételeken, de elkészítik [a dalokat], hogy bemutassák neki.”

Spears határozottan tagadta az állításokat. „Csak hogy tisztán lássunk, a legtöbb hír szemét!!!” írta az Instagramon. „Folyamatosan azt mondják, hogy időnként emberekhez fordulok egy új albumért… Soha nem térnék vissza a zeneiparba!!!”

Britney Spears elmondása szerint az elmúlt két évben több mint 20 dalt írt más művészeknek. „Amikor írok, egyszerűen szórakozásból írok vagy más embereknek írok!!! […] Lélekíró vagyok, és őszintén élvezem ezt a módszert!!!”

Spears által írt dalok egyike sem jelent meg, ami arra a lehetőségre utal, hogy a 42 éves énekesnő álnevet használ a másoknak való írásra.

Spears 2016-os Glory című teljes albuma óta nem adott ki lemezt. Friss memoárjában, A Nő bennem, azt írta, hogy fiatal nőként „a zene az életem volt, és a jogi gyámság” – ami 2008-2021 között uralta életének minden aspektusát – „halálos volt számomra”.

Mindazonáltal, a memoár publikálását követően az Instagramon közölte a rajongókkal, hogy „írtam egy új dalt!!! Utállak, hogy kedvelj !!! Nincs konfliktusom senkivel… csak egy narcisztikus, jogi úton irányított életet élek !!! Érdekességet generál, hogy az egómat vakon adjam, mert hallom, hogy a fontos emberek ma ezt teszik.”

Britney Spears

Spears Instagram posztja a hamis híresztelésekről szóló új albumáról – amellyel egy Salome János fejével című képet kommentált – szintén visszautalt korábbi kommentárokra, amelyek szerint a könyvét „jogosultságom nélkül, illegálisan” adták ki. Ez egy rajongói összeesküvésre vonatkozik, miszerint Spears még mindig valamilyen mértékben a gyámság alatt áll.

Az énekesnő korábban is a kihasználóiról beszélt

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top