+ Film

Film ma estére: Rémbo fia

Rémbo fia

A Rémbo fia című filmet ma, január 4-én láthatod a Duna televízióban 22 óra 10 perctől. Sajnos ismétlés nem lesz a közeljövőben.

A Rémbo fia című film tartalmáról:

Will félárva, a Brethren család legidősebb fia. A família szigorúan vallásos életet él, ezért a fiú nem vegyülhet a többi gyerek közé, nem hallgathat zenét, nem nézhet tévét.

Azután Will belecsöppen Lee Carter szokatlan, különös világába, a filmkészítésbe. Carter megmutatja neki Sylvester Stallone filmjét, a Rambo – Első vér című akciófilmjét és attól a pillanattól kezdve Will élete egy csapásra megváltozik.

Megegyeznek, hogy ő lesz Carter filmjeinek kaszkadőre, de kiderül, hogy a jelenetek kidolgozásához is nagyszerű érzéke van. A filmkészítés igaz barátokká kovácsolja őket.

A 2007-ben készült, 96 perces francia-angol-német vígjátékot Garth Jennings, akit BAFTA-díjra jelöltek az év felfedezettje kategóriában 2009-ben.

A Rémbo fia című filmet ma, január 4-én láthatod a Duna televízióban 22 óra 10 perctől.

Érdemes idézni egy hozzászólást a film műsoros ajánlójából, amely a cím alapján először kétségeket támaszt, de aztán…: Azt hittem, valami fékevesztett amerikai baromság, de nagyon kellemesen csalódtam. Több okból is. Először is, szinte rögtön érezni lehetett azt az időtlenséget, amit a legtöbb angol film hoz, valahogy anakronisztikussá válik minden, amit látsz, a nyolcvanas évek, a ruhák, a viselkedés, a trend… minden abszolút eltér a kontinentálistól, és kellemesen fojtottá teszi a film hangulatát…

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Itt belenézhetsz a filmbe:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top