+ Film

Törőcsik Franciska és Ember Márk főszereplésével megkezdődött a Demjén-film forgatása

Demjén

A film operatőre Babos Tamás (A nemzet aranyai, Együtt kezdtük, Kaméleon), a zenékről Demjén Ferenc csapata gondoskodik.

Elkezdődött a Demjén Ferenc slágerekkel kísért Hogyan tudnék élni nélküled? című zenés vígjáték forgatása Budapesten – írta a Nemzeti Filmintézet (NFI) kedden.

Az álmaikat kergető szerelmes fiatalokról szóló, Törőcsik Franciska és Ember Márk főszereplésével, Demjén Ferenc örökzöld slágereire felfűzött romantikus zenés mozifilm felvételeinek első szakasza decemberben és január elején zajlik – közölték.

A zenés vígjátékban a Sajtból van a Hold, Darabokra törted a szívem, a Jégszív, a Szabadság vándorai, a Szerelemvonat vagy a Hogyan tudnék élni nélküled? című slágerek is elhangzanak majd látványos táncbetétekkel kísérve.

A film története a jelenben és a 90-es évek elején játszódik. Egyik főhőse az élet minden területén megrekedt harmincas énekesnő, Lili, aki rábukkan édesanyja, Eszter régi leveleire. Ezeket 30 éve egy számára ismeretlen férfi írta az akkoriban már a „minden szempontból tökéletes vőlegényével” közös jövőt tervező anyukájának. A levelek felidézik Eszter és két barátnője csajos balatoni vakációját, ami váratlan fordulatot vesz, amikor a lányok megismerkednek egy rockzenekar tagjaival – olvasható a tájékoztatóban.

A Hogyan tudnék élni nélküled? forgatása a jó idő beköszöntével, jövő tavasszal és nyáron folytatódik a Balatonnál és Budapesten.

Az NFI támogatásával az IKO gyártásában, Kirády Attila producer közreműködésével megvalósuló zenés romantikus film rendezője Orosz Dénes (Poligamy, Coming Out, Seveled), forgatókönyvírói Kormos Anett (Mintaapák, A mi kis falunk) és Goda Krisztina (BÚÉK, Csak szex és más semmi), aki egyúttal a film kreatív producere is.

A film operatőre Babos Tamás (A nemzet aranyai, Együtt kezdtük, Kaméleon), a zenékről Demjén Ferenc csapata gondoskodik. A látványtervező Valcz Gábor (El a kezekkel a Papámtól!, Seveled, Swing), jelmeztervező Kemenesi Tünde (A játszma, BÚÉK, Örök tél), a tánckoreográfiákat Turi Lajos Péter álmodta vászonra, aki korábban a Sztárban sztár, A nagy duett tévéműsorokban, illetve színházban a Sztárcsinálók, vagy a Puskás, a musical darabokon dolgozott.

A Hogyan tudnék élni nélküled? a tervek szerint jövő télen kerül a mozikba az InterCom forgalmazásában.

A legfrissebb filmes híreket itt találod

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top