+ Design

A kényelmes cipő titka: avagy stílusos, divatos és még komfortos is

cipő

Mindenki vágyik egy kényelmes, nem utolsósorban divatos és persze egész nap viselhető cipőre. A hatalmas kínálatban azonban nem egyszerű megtalálni azt az egyet, ami tökéletesen passzol a lábunkra. Egy lépőben egész nap bírnunk kell a strapát, lehetőleg nem fázik és nem izzad benne a talpunk, és az este végére sem csak arra vágyunk, hogy végre le tudjunk ülni.

De vajon mi a kényelmes cipő titka? Ebben a bejegyzésben ezt a témát fejtegetjük részletesebben.

Tökéletesen illeszkedik

Az igazi lábbelinek nemcsak jól kell kinéznie, hanem legyen kényelmes is, ami azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkedjen a lábunkra. Egész nap optimális komfortérzetet biztosít, emellett hosszú távon sem megy szét. Szerencsére létezik egy olyan márka, amely minderre képes.

A Borgo.hu Skechers cipői vásárlásán mindenkinek érdemes lenne elgondolkodnia, legalábbis annak, akinek fontos a lába egészsége. A céget egyenesen Kaliforniában alapították meg, így az innen származó lépők igazi és persze hamisíthatatlan amerikai életstílust kölcsönöznek. Minden egyes darabot körülleng Manhattan Beach napfényes atmoszférája.

A Skechers cipők viselése szinte olyan, mintha a felhőkön járnánk. Nincs ember, akinek a lábára ne illeszkedne, köszönhetően a talpkialakításnak és a puha talpbetétnek. A minőség az anyaghasználaton és persze a cipő kinézetén is jól látszik.

Mitől ennyire kényelmesek?

Talán elsőre sokakat meglephet, hogy a Skechers sportcipők mennyivel másabbak, mint bármely más típus. Ennek oka a kimagasló komfort, amit mind az utcai cipők, mind a futáshoz, sportoláshoz használható darabok, mint a nyári kivitelek megadnak számunkra. A gyártás során nagy hangsúlyt fektettek a kényelmes kialakításra, így igyekeztek olyan lábbeliket tervezni, amiket bárki szívesen visel a hétköznapok során.

Mára már világszerte elterjedtek, ami cseppet sem véletlen. Az évtizedes tapasztalatnak köszönhetően folyamatosan fejlesztenek, így a stílus mellett fontos szempont számukra a biztonság és a már említett kényelem. Ennek érdekében több ortopéd szakemberrel is együtt dolgoznak, hogy valóban megadják számunkra azt, amire igazán szükségünk van. Az általuk piacra dobott modellek tartósak és komfortosak, köszönhetően a talpbetét kialakításának, aminek megalkotását hosszú évek munkája előzte meg.

Az a bizonyos memóriahab

A Skechers lábbelik leginkább talán a memóriahabos technológiájukról ismertek annyira. Ezt elsőként a NASA fejlesztette és használta, később azonban a cipők világába is betört. A memóriahab egy olyan nyomás- és hőmérséklet-érzékeny anyag, aminek köszönhetően extra kényelmesnek érezzük. Rugalmas, formázható, így bárki lábára tökéletesen illeszkedik, ezáltal a járás egy szuper élménnyé válik.

Ezekben a lépőkben sosem fogjuk úgy érezni, hogy elfáradtunk, hogy nem bírjuk tovább a sétát, a talpon létet. Többé nem lehet probléma egy városlátogatás, egy kirándulás, hiszen ezekben a cipőkben megvan minden, amire egy hosszú napon szükségünk lehet.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top