+ PR-cikk

Szoláriumcső mustra

Szoláriumcső

Ha szeretnéd kiegészíteni a kozmetikádat egy szoláriummal, vagy egy saját stúdiót nyitnál, akkor előtte mindenképpen érdemes alaposan áttanulmányoznod a szoláriumcsövek elérhető választékát.

Manapság ugyanis rengeteg gyártó terméke lepte el a piacot, amelyek közül az avatatlan szemeknek nehéz kiszúrni azokat a csöveket, melyek égetnek, nem barnítanak eléggé, kiégnek vagy vibrálnak. Ráadásul sok cég még garanciát sem ad.

Abban az esetben pedig, ha egy ilyen csőbe sikerül belefutnod, arra rámehet az üzleted, a befektetett pénzed, vagy rosszabb esetben akár a megégett vendég be is perelhet. Szerencsére a Hollandimpex KFT előrukkolt egy szuper lehetőséggel a csőkárosult szoláriumstúdió tulajdonosoknak, ami nem más, minthogy a rossz csöveket bármelyik Hollandimpexes szoláriumcsőre leválthatják, és garanciát is biztosítanak rá.

No, de azért nem árt tisztában lenned azzal, hogy melyik márkát válaszd!

A legtöbb szoláriumcső-kereskedő kínálatát végigböngészve láthatod, hogy a Coffee Love, az iBronzert és a Superbronz márkák alkotják a közös keresztmetszetet, és ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen a minőségi termékeknek van a legnagyobb létjogosultsága a piacon.

A Coffee Love egyik legnépszerűbb terméke a Gold szoláriumcső, amely amellett hosszú élettartamú – az üzemideje 800 óra -, mélybarnító hatással rendelkezik, olyannyira, hogy már az első használatot követően láthatóvá válik az eredmény.

De a Collatan cső is igazán közkedvelt a márka termékei közül. Annyit kell tudnod róla, hogy pirosan világít, amelynek köszönhetően serkenti a szervezet kollagéntermelődését. Továbbá a használata teljes mértékben leégéstől mentesen történik.

Ami az iBronzer Omegát illeti, az intenzív pingmentációs technológiával készült, EU SR típusú csőre térnénk ki, amely igazán prémiumminőségű terméknek számít, vagyis könnyen elérhető a kakaóbarna bőr.

Mi a helyzet az utolsó márka termékeivel?

A hatékony barnítási tulajdonságának köszönhetően a vendégek rendkívül szeretik a Superbronz Plust, amely jó barnítási tulajdonsággal is rendelkezik.

Ha pedig kételkednél a brand megbízhatóságában, akkor eláruljuk, a márka termékei Európa-szerte elismertek, amelyek lassan több mint 20 éve vannak jelen a magyarországi piacokon is. Így biztosra veheted azt, hogy a Superbronz szoláriumcsövekben nem fogsz csalódni.

Kérdésed merült fel?

Bár igyekeztünk ebben a cikkünkben a fontosabb dolgokat összeszedni, ha netán nem találtad volna meg a kérdéseidre a választ benne, akkor fordulj nyugodtan a Hollandimpex munkatársaihoz, akik készséggel állnak majd a rendelkezésedre, ha szakszerűen szeretnéd berendezni a stúdiódat!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top