+ PR-cikk

Ha kicsit stílusosabb zászlóra vágyunk, nincs semmi akadálya!

zászló

Ha zászló, akkor mindenkinek a nemzeti színű lobogó vagy a különféle termékeket és szolgáltatásokat reklámozó zászlók jutnak az eszébe. Persze az előbbi ezerféle érzelmet vált ki mindenkiből, az utóbbi pedig inkább csak hasznos, semmint szép vagy érzelmek húrjait megpengető lenne.

Ugyanakkor manapság már az esztétikum alapkövetelmény, sorra nyitnak meg az olyan helyek, ahol rendkívül nagy hangsúlyt fektettek az enteriőr, sőt akár az üzlet előtti rész kialakítására is! Nem csoda hát, ha a zászlók terén is átalakultak az igények!

De mi is az a kandeláber zászló?

Szerencsére a Reklámeszköz.hu strandzászlói között megtalálható kandeláber zászló is, ami igazán hiánypótló darabnak bizonyul. Ugyanis számtalan olyan helyszín van a városokban, ahol az utcai világítást kandeláberek oldják meg. Ezek a fényforrások rendkívül nosztalgikus érzéssel töltik el az embert, így nem meglepő, ha sokan szeretnék bevonni a “díszletbe”, illetve reklámeszközként használni ezt a tárgyat, amely minden tekintetet magára vonz.

Ez a zászlótípus nem más, mint egy alumínium profilból gyártott konzol, amelyre rá lehet csatlakoztatni egy-egy zászlórudat. Függ ez persze attól, hogy szimpla vagy duplakaros kivitelben rendeljük-e meg ezt a terméket.

Az alsó és a felső zászlórúdnak köszönhetően ki is lehet feszíteni a lobogót, amely így csak úgy leng a szélben, hogy el is lehet olvasni a nyomatra írt információkat.

A stílus maga az ember

És ugyanez igaz a vállalkozásokra is, így azok a cégek, akik kandeláber zászlón hirdetik a termékeiket és/vagy szolgáltatásaikat, nem kétséges, hogy maradandó élményt nyújtanak.

Maga a kandeláber is romantikus, nosztalgikus érzéseket kelt, és ha a járókelő fejben összekapcsolja ezt az érzést a zászlón hirdetett vállalkozással, akkor abból az adott cég csak profitálni fog.

Érdemes mindenképpen törekedni arra, hogy kitűnjünk a tömegből, hogy legyen valami, amit csak hozzánk kötnek, és a kandeláber zászló pontosan ilyen lehet.

Lényeges persze az is, hogy figyelembe vegyük az időjárási viszonyokat is, hiszen a reklámzászlók többféle verzióját kínálja a Reklámeszköz.hu. Hogy melyiket választjuk, az csupán az igényeinktől, a lehetőségeinktől, az időjárástól és az anyagi korlátainktól függ.

Fontos a jó helykihasználás!

Bár a kandeláber zászló mérete (58×350 cm) nem is olyan kicsi, azért mégis azt javasoljuk, hogy alaposan fontoljuk meg, mi is kerül rá a nyomatra.

Sőt, még arra sem árt odafigyelni, hogy a nyomat szín- és formavilága harmóniában legyen az üzlet az iroda vagy egyéb helyiség stílusával. Ha ügyesen kreáljuk meg a stílusunkat, stílusvilágunkat, akkor a kandeláberekről mindenkinek mi fogunk eszébe jutni!

Ha minderre figyelünk, akkor nagyon hamar megtaláljuk az ideális reklámeszközöket!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top