+ PR-cikk

Elromlott a hidraulikus kormánymű? Van rá megoldás!

hidraulikus kormánymű

Amennyiben meghibásodik a hidraulikus kormánymű, az két okból is problémát jelent. Egyrészt a vezetés nem lesz biztonságos, másrészt pedig nagymértékben romlik a vezetési élmény is. Mivel magától egészen biztos, hogy nem fog megoldódni a dolog, így kezdeni kell a hibával valamit.

A tipikus tünetek közé tartozik a kopogás, az olajszivárgás és a holtjáték. Ezeket a jeleket nem szabad figyelmen kívül hagyni vagy félvállról venni. Minél előbb ki kell deríteni, mi okozza őket. A Szervokormány javítás csapata hidraulikus kormányművek tekintetében nagy tapasztalattal rendelkezik, így ha ilyen jellegű meghibásodásról van szó, érdemes őket felkeresni legelőször. Mutatjuk is, hogy miért éppen őket!

Fontos, hogy milyen szakembert bízol meg a kormányműhiba javításával

A Szervokormány javítás csapata nemcsak nagy tapasztalattal bír, hanem nagyon segítőkész is. Szakértői tanácsadást biztosítanak, akár telefonon vagy személyesen. Ez nagy segítséget nyújthat a kormányművel kapcsolatos gondok pontos meghatározásában. Csak ennek fényében lehet kiválasztani a lehető legjobb megoldást.

Szolgáltatásuk teljes körű. Ez azt jelenti, hogy az ország egész területére elmennek a meghibásodott kormányművekért, és vissza is szállítják őket a megadott címre. Ráadásul ezért külön még csak fizetni sem kell!

Gyorsan, precízen dolgoznak

Ha egy jármű használhatatlanná válik, az komoly kellemetlenségeket okozhat a mindennapok során. Különösen annak válik bonyolulttá az élete, akinek az autója egyben a munkaeszköze is. A Szervokormány javítás csapatánál éppen ezért gyors javítási idővel dolgoznak. Ideális esetben akár egy, de többnyire maximum három munkanap alatt el szoktak készülni a kormányműhiba orvoslásával.

Mivel a cég saját raktárral rendelkezik, így az ottani pótalkatrészekkel gördülékenyen tudnak dolgozni. Könnyen lehet, hogy raktárról rögvest tudnak adni gyári felújított kormányművet megfizethető áron. Amennyiben épp nincs ilyen raktáron, akkor néhány napot kell csupán várni.

Nem kell milliókat fizetni a javításért

A hidraulikus kormánymű meghibásodásának javítását természetesen senki sem vállalja ingyen. Ugyanakkor a Szervokormány javítás csapatánál barátiak az árak. A szolgáltatás színvonala kifejezetten magas, és ezért nem kérnek semmilyen felárat. További jó hír, hogy egy év garanciát vállalnak a felújított kormányművekre.

A kormánymű kiszerelése bizony nem egyszerű feladat. Nem kell azonban aggódni, ha te ezt nem tudod megoldani, vagy nem tudsz rá szakembert keríteni. Ennek a cégnek komoly kapcsolati hálója van, így biztos lehetsz benne, hogy segíteni fognak megbízható kormánymű-kiszerelő partnert találni.

A kormányművel kapcsolatos problémákat fontos komolyan venni, hiszen egy biztonságtechnikai berendezésről van szó. Aki megfelelően választ szervizt, annak nincs miért aggódnia, hiszen az ilyen jellegű problémák a rutinos szakemberek számára nem jelentenek bonyodalmat.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top