+ Képzőművészet

70 képzőművész, 180 alkotás az ingyenes Resident Art Fair programjában

resident art fair

Szeptember 6. és 9. között újranyit a Resident Art Fair 2023 – Nyári kortárs képzőművészeti vásár a Resident Art Galériában.

Illusztráció Fotó: Lukács Gabi / Resident Art Budapest

Szeptember 6. és 9. között újranyit a Resident Art Fair 2023 – Nyári kortárs képzőművészeti vásár, amely a Resident Art Galériában várja a látogatókat.

A 70 meghívott képzőművész több mint 180 alkotásából álló, nyári kiállítás és vásár változatlan formában nyílik újra a Horánszky utcai galériában.

Az ingyenesen látogatható vásárra olyan válogatást állítottak össze, amelyben sokféle látásmód megfér egymás mellett: groteszk, absztrakt, figuratív, nonfiguratív, minimalista, naiv, fotografikus és geometrikus, formabontó és hagyományőrző.

„Válogatásunk alapja a felfedezés és a minőséghez való ragaszkodás, amelynek során nemcsak az újszerű látásmódokat értékeljük, hanem a hagyományok jó értelemben vett folytatóit is, akik a tanultat megtartva lépnek tovább, saját vizuális világuk építésekor” – áll a közleményben.

A feltörekvő és fiatal művészek mellett olyan alkotók is bekerültek a válogatásba, akik időközben a művészeti színtér sikeres, befutott művészeivé váltak, mások épp most kapnak először lehetőséget, hogy kipróbálják magukat a művészeti piacon – közölte a Resident Art Galéria.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top