+ Fotó

25 évesen elhunyt Bertók Kriszti fotós, grafikus, modell

bertók kriszti

Bertók Kriszti Debrecenben született, fotómodellként találkozott a fényképezéssel, 13 évesen állt először kamerák elé.

A hírt a Bánki-tó Fesztivál jelentette be Facebook-oldalán, azt írták Bertók Krisztina munkáiról: „Magyarország egyik legjobb fesztivál- és bulifotósa”.

25 éves korában meghalt Bertók Krisztina, fotómodell, grafikus, fotós, aki több fesztivál képeiről is ismert volt, és aki az elmúlt két évben a Bánkitó Fesztivál fotós csapatát vezette – írja az RTL.hu a Bánkitó közlése alapján.

„Ahogy mindig, a fesztivált követő időszak most is a fényképek nézegetéséről, a saját és barátainkról készült képek keresgéléséről, a pillanatok visszapörgetéséről szól. Idén viszont minden máshogy történt, mint ahogy kellett volna történnie. Bertók Kriszti fotósunk, aki az elmúlt két évben a Bánkitó képi világát meghatározta és a fotós csapatunkat vezette, meghalt. Kriszti csodálatos, szelíd, végtelenül kedves ember volt, mindemellett Magyarország egyik legjobb fesztivál- és bulifotósa. Mindannyian, akik ismertük, mérhetetlenül le vagyunk sújtva. A pillanatok, amiket meglátott és megörökített, valójában őt is halhatatlanná tették. Örökké velünk lesz a képein keresztül” – áll a Bánkitó posztjában.

Az RTL.hu azt írja róla: Bertók Kriszti Debrecenben született, fotómodellként találkozott a fényképezéssel, 13 évesen állt először kamerák elé. Később grafikát tanult a Budai Rajziskolában, kiállításon először az ekkortájt született rajzaival szerepelt. Kedvenc fotótémája a fesztiválok intim, bensőséges pillanatai voltak.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top