+ Zene

Tarján Zsófi: A férfiak nem belém szerelmesek, hanem abba a képbe, amit alkottak rólam

Tarján Zsófi

Tarján Zsófi nyíltan vállalja, hogy egyedül él, de valamikor ő is szeretne családot alapítani, azonban egyelőre nem látja ennek sok esélyét.

femcafe.hu

Tarján Zsófi, a Honeybeast énekesnője volt Szatmári Róbert vendége az Enyhe katarzis című műsorban a radiocafén. A zenei műsorban szó esett arról, hogy milyen stílusokban próbálta ki magát az énekesnő, mire megtalálta saját hangját, arról, hogy miért nem mernek még a legfiatalabbak sem kilépni a komfortzónájukból, és arról is, miért nehéz párt találni ma egy rocksztárnak.

„El kéne hinnünk, hogy tehetünk a dolgokért, és ne higgyük, hogy nem tudunk változtatni a kialakult helyzeten. Szerintem rossz az az apátia, amit magunk körül látunk, a fiatal generációknál is, engem ez nagyon zavar.” – mondja Tarján Zsófi, akinek édesapja Tarján Pál operaénekes és ezért ő maga is igen széles palettán mozog, ha zenéről van szó. Kipróbálta magát death metalban, utána jött a Balkan Fanatik, majd a Honeybeast, ahol megtalálta saját hangját.

Tarján Zsófi azonban nemcsak énekes, zenész, hanem képzőművész is.

„Szeretnék tudatosabban alkotni. Általában eddig nem tudtam, mi fog a vászonra kerülni, mikor leültem festeni. Néha a legmeglepőbb végeredmények születtek. Ezen szeretnék változtatni.”

Zsófi nyíltan vállalja, hogy egyedül él, de valamikor ő is szeretne családot alapítani, azonban egyelőre nem látja ennek sok esélyét.

„Pedig, gondolom, jelentkező akad bőven” – kérdezi a műsorvezető.

„Igen, de ilyenkor a legtöbben nem ránk kíváncsiak, hanem legtöbbször abba a képbe, ideálba szerelmesek, amelyeket ők alkottak, és nem abba, akik valójában vagyunk.”

Az interjúban többek között szó esik még arról, hogy mi az a pop agy, arról, milyen fontos beszélgetni úgy általában a zenéről és arról is, hogy milyen nehéz volt átvészelni a covid időszakát, amely nagyon sok zenekarnál és művésznél megélhetési problémákat okozott, és ez a mai napig kihat.

A teljes beszélgetés itt nézhető meg:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top