+ Film

Kern András gyilkos után nyomoz a színészotthonban

Kern András

Kern András főszereplésével a napokban megkezdődött a Ma este gyilkolunk című krimikomédia forgatása…

Kern András főszereplésével a napokban megkezdődött a Ma este gyilkolunk című krimikomédia forgatása Fazekas Péter rendezésében – közölte a Nemzeti Filmintézet.

A Nemzeti Filmintézet közleménye szerint a Ma este gyilkolunk egy Agatha Christie stílusát idéző történet, amely egy színészotthonban játszódik, ahol rejtélyes haláleset történik. Egy mellőzött idős színész, akit hajdanán egy Poirot-szerű szerep tett híressé, saját szakállára nyomozni kezd a mindentől távol eső színészotthon falai között. Ahogy egymás után módszeresen kihallgatja a gyanúsítottakat, rá kell jönnie, hogy a tettest megtalálni ennyi kitűnő színész között mesterdetektívhez méltó feladat lesz.

A filmben Kern András alakítja a detektívnek felcsapó főszereplőt, Tolnai Tivadart.

A fordulatos krimikomédiában Kern András mellett Pogány Judit, Jordán Tamás, Bodrogi Gyula, Koltai Róbert, Hámori Ildikó, Bálint András, Bánsági Ildikó és Takács Kati is szerepel. A fiatalabb színész generáció tagjai közül Hermányi Mariann, Stefanovics Angéla, Bánki Gergely, Závodszky Noémi, Gyöngyösi Zoltán, Keresztes Tamás, Herczeg Adrienn, Elek Ferenc és Pál András lesz látható.

A krimikomédia forgatókönyvírója Köbli Norbert, rendezője Fazakas Péter, producere Lajos Tamás.

A forgatás a tervek szerint 2023. július végéig tart. A film jeleneteit egy különleges helyszínen, a ráckeresztúri Brauch-kastélyban és annak kertjében veszik fel. A Nemzeti Filmintézet támogatásával készülő Ma este gyilkolunk várhatóan 2024 februárjában kerül a mozikba.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top