+ PR-cikk

Ilyen, amikor környezettudatosságban leelőzzük magunkat

hűtőszekrény

A háztartási gépek rendkívüli módon képesek megkönnyíteni az életünket, nem véletlen, hogy ma már gyakorlatilag egyetlen háztartás sem lehet meg nélkülük. Ugyanakkor azzal is tisztában kell lennünk, hogy bizony komoly energiafogyasztóknak is számítanak.

Nem véletlen, hogy a gyártók igyekeznek minél többet tenni a környezet védelme érdekében, s akad egy, aki bizony a saját terveit is képes volt meghaladni.

Kit érdemes választani, ha ez fontos szempont a számunkra is?

A Markabolt.hu hűtőszekrényei, mosógépei, mosogatógépei, tűzhelyei, főzőlapjai, sütői és más háztartási eszközei lesznek a nyerők, ha szeretnénk attól a márkától beszerezni a mindennapjaink során használt eszközeinket, akik a legtöbbet tették az ügy érdekében.

Az Electrolux ugyanis élen jár a környezettudatosságban, ezt pedig jól mutatják az olyan tények, mint az, hogy az elsők egyike volt, aki saját célkitűzéseket határozott meg, ráadásul mindezt tudományos alapokra fektette. Ahol pedig e pillanatban tartanak, az egy szép kis előzés az eredetileg kitűzött lépésekhez képest, méghozzá olyannyira, hogy körülbelül három évnyi előnyre tettek szert napjainkra az eredeti elképzelésekhez képest.

Mik voltak az eredeti célok?

2015-ös helyzettel összevetve az Electrolux a tevékenységéhez kötődő üvegházhatású gázkibocsátás mértékét már 82%-kal mérsékelte. Az eredetileg megfogalmazott célhoz képest ez nemhogy sikert jelent, hanem egy kissé még túl is szárnyalták a terveket, amelyekben 2025-re a 80% csökkenés szerepelt. Amennyiben tehát ilyen vállalattól szeretnénk beszerezni a gépeinket, berendezéseinket, akkor egyértelműen jó döntés az Electrolux termékei közül válogatni.

Innovációk a környezet védelméért

Nagyon fontos mindezek mellett azt is látni, hogy az eleve energia- és víztakarékos berendezések tervezése és gyártása mellett olyan izgalmas projektekbe is beruháztak, mint amilyen a fenntartható táplálkozás népszerűsítése.

Emellett érdemes meglátnunk az olyan újdonságok hatását is a pazarlásra nézve, mint amilyenek a Cooling 360 vagy a ColdSense hűtőszekrény. Ezeket alkalmazva ugyanis az ételek frissessége, valamint fogyaszthatósága tovább megőrizhető, s így kevésbé valószínű, hogy a kukában végzik.

Mindezeken felül rengeteget tettek a fenntarthatóbb mosási szokások elterjesztésének érdekében is, miközben a legújabb elöltöltős modelljeiket alkalmazva akár minden évben 450 literrel kevesebb vizet kell csak elhasználnunk, a felültöltős változatokhoz képest.

Az Electrolux élen jár az olyan újdonságokban is, mint a festék használatát nélkülöző porszívó kifejlesztése és piacra dobása, valamint az újrahasznosított anyagok alkalmazása, mind a háztartási gépek gyártása, mind a csomagolása során. Végül, de nem utolsósorban nem mehetünk el szó nélkül az Ecometer mellett, ami a beépíthető hűtőgépek egyik szériájában kápráztatta el a vásárlókat, hiszen támogatást nyújtott az energiatakarékosabb döntés meghozatalában.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top