+ Design

Ajánlott nyári anyagok a kényelmes ruhaviselethez

nyári anyagok

Rengeteg kérdés fogalmazódott meg benned a nyári anyagok kapcsán? Szeretnéd tudni, hogy melyek a legjobb választások?

Rengeteg kérdés fogalmazódott meg benned a nyári anyagok kapcsán? Szeretnéd tudni, hogy melyek a legjobb választások, hogy igazán komfortosan érezhesd magad a legforróbb nyári napon is? Tarts velünk és ismerkedj meg a javasolt alapanyagokkal!

Miből készüljenek a nyári ruháid?

Akár ruháról, ingről vagy nadrágról van szó, nagyon fontos, hogy megfelelően szellőzzön, gyorsan száradjon, valamint vékony textilből készüljön. Éppen ezért a legoptimálisabb viseletet a lenge, laza fazonú ruhák jelentik. Kiválóan alkalmas erre a célra például a dupla géz, melynek széles választéka elérhető a K-ELME webshopban. Puha, komfortos érzetű, ugyanakkor a modern, dupla rétegű kialakításnak köszönhetően nem kell attól sem tartanod, hogy átlátszó lenne. Szellős, kiváló légáteresztő képességgel rendelkezik. A forró napokra az egyik legalkalmasabb opció.

100% pamut tartalma révén remekül felhasználhatod nyári ruhákhoz, szoknyákhoz, lenge nadrágokhoz, inghez, sőt még babatörölközőkhöz, takarókhoz is. A gyakori mosás nem tesz kárt benne, csak még puhább tapintásúvá varázsolja.

Egy másik remek alapanyag a len, melyből női és férfi darabok egyaránt készülhetnek. Gyakran fellelhető esküvőkön, különleges alkalmakkor. Nem is meglepő, hiszen elegáns megjelenést kölcsönöz, emellett számos kedvező tulajdonsággal bír.

Igen kedveltek a hófehér lenruhák, de a bohókásabb mintás darabok sem hiányozhatnak a palettádból. Gyönyörű virágmintás szoknyát szeretnél? Egy extravagáns blézert? A len megfelelő alapot kínál a felsoroltakon kívül női blúzokhoz is!

Ne feledd! Lehetsz stílusos és elegáns, miközben garantált a megfelelő szellőzés és a komfortos érzet a bőröd számára.

Készíts nem mindennapi modelleket!

A jól megszokott ruhaanyagokon kívül fontos megemlítenünk a flokont és a gyűrt viszkózt is! Előbbi különösen javasolt, ha a célod egy libbenős, lenge nyári ruha vagy egy vérpezsdítő pörgős szoknya elkészítése. Amennyiben a basanadrágok megszállottja vagy, ez esetben is remek választás számodra. Női fazonokhoz, de fiús ingekhez is kiváló.

A gyűrt viszkóz különlegessége, hogy nem igényel vasalást, mivel az apró gyűrődések gyárilag fellelhetők benne, nem is meglepő, hogy oly sokan előszeretettel választják. Bizonyára az is erősít népszerűségén, hogy az anyagnak meg se kottyan a napi szintű mosás!

Az igazán egyedi fazonok alapja, ha nem csupán a szabásminta meghatározására helyezed a hangsúlyt, hanem a ruha alapanyagára is.

Magabiztos külső, kényelmes viselet

A dekoratív megjelenés mellett nem szabad elfeledkezned az adott évszak sajátosságairól sem, hiszen ez alapján további szempontok is előtérbe kerülnek. Például komfortos, szellős öltözet, amely gyorsan szárad, természetes és kellemes a bőrnek. Szerencsére az összes nyári követelménynek megfelelnek a felsorolt ruhaanyagok, csupán rajtad áll, hogy mit hozol ki belőlük!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top